Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat edin dönem kapandı direk fabrizio bizim haberleri girmeye başladı. Neden çünkü diğer liglerden avantasini büyük kopardı ama aç gözlü bir herif olduğu için devam ediyor koparmaya
Türkiyedeki büzzükdeşleri ile bilerek böyle bir strateji yürüttü bu dingil..

adam monaco'dan kağıthane sanayi mahallesindeki stada gelecek son bir oturup içmek hakkı bence

Levent Tüzemen: "Hakim Ziyech, Galatasaray'dan ayrılabilir.

Ben şimdi sordum. Hermoso'yu Roma çok istiyormuş ama Galatasaray da fiyat yükseltiyormuş."

eyüpspor trippier'i zorluyormuş.

bence direkt biz çökelim. bir yıl falan da olsa.

bu jelert topçu bile değil aman allahım kadroda 1 adet bile bek yok resmen.

Hermoso falan alamaz bu herifler.Roma’da yasamak varken buraya niye gelsin adam.Belotti-Paredes gibi kaptirdilar yine adami.Bu takimdan bi cacik olacagini da dusunmuyorum hala.İcardi muhtemelen 1-2 ay oynamaz dondugunde de toparlayamaz sezon sonu da ayrilir gibi. Orta saha transferi hala yok sol bek yok sol kanat yok kaleci-sag bek soru isaretleri uyandiriyo.Takimda su adam guven veriyor diyebilecegimiz hic bi oyuncu yok. Gecmise baktigimizda da ne zaman yeni bi yildiz takma senesine girsek o sene siciyoruz.Once 3. yildizi takmak icin oynadigimiz sene sacma sapan sekilde verdik sampiyonlugu sonra 4. yildizi takmak icin oynadigimiz sene Fatih Terim gitti tepe taklak olduk simdi de 5. yildizi takabilecegimiz bi sezonda kafayi siyirmis bi sekilde basladik sezona. 3. Oluruz gibi duruyo da bakalim insallah yanilirim da sampiyon oluruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt