Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alamıyoruz anladık onuda..

Satarken de maaşları biz ödüyoruz opsiyon oluyor zorunlu değil kirallık oluyor kiralama bedeli yok?

Sizin Allahınız var mı lann !! Çapsızlar

Yönetim iki transferle övülecekti iyi oldu. Davinson'un iki katı maaşına adam getirecek durumun yok bir kere. Orta saha ve sol beki getirin yeni başkan ve yeni hoca ile geçiş döneminde sıkıntı yaşamayalım.

İş bilmezler gene adamdan imza almadan tüm yandaş habercilerine transferi duyurdu ellerinde patladı bir daha. Daha rezalet bir transfer dönemi ben hatırlamıyorum. Forvet almadığımız dönem bile bu kadar rezalet yoktu ki orada elimizde bağlıydı ffp vardı başımızda.

bence şu an transferi kapatıp oturup hocayla konuşmak lazım

1 tane sol bek alırız ve bu malzemeyle oyunu değiştirip oynamayı kabul ediyor musun

etmiyorsan yolları ayırırıyoruz demeliyiz

yoksa şu anki durum hem sportif hem de maddi iflasa gidiyor
Takımda kanat yok kanat ne 1 tane sol bek transferi. İstediğin kadar oyunu değiştir sayısal olarak bile eksiksin. Oliviera mi oturun kenarda

bence şu an transferi kapatıp oturup hocayla konuşmak lazım

1 tane sol bek alırız ve bu malzemeyle oyunu değiştirip oynamayı kabul ediyor musun

etmiyorsan yolları ayırırıyoruz demeliyiz

yoksa şu anki durum hem sportif hem de maddi iflasa gidiyor
abi kadroda 30 tane topçu var

jelert - sağ bek
ali turap bülbül - sağbek

BAŞKA DA BEK YOK

:d

takıma en az 3 tane bek lazım, nasıl transferi kapatalım?

bildiğin sezonda 60 maç oynayacağız, bu şekilde en az 10 maç falan rezil oluruz yaw. daha 6 resmi maçın 3'ünde rezil olduk zaten :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt