Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jacobs mi nedir gelmesin sorunlu oyuncu ile ugrasilmaz, koca PL de adam yokmu kiralik gelecek?

hermoso;

hermosa.webp

Sami Yen Haber nerdesin yetiş tag başlat içlerinden geçelim ordunun komutana ihtiyacı var.

Ulan hadi büyük takıma topçu kaptırırsın da, İtalya'nın Başakşehir'ine topçu kaptırmak nedir ya?

NOT : Başakşehir benzetmesine şaşıranlara ithafen; Başakşehir'in 1 şampiyonluğu var, Roma'nın da 3. Standart altı bir italyan kulübü sadece. Genoa, Torino ve Bologna'dan bile az şampiyonlukları var.

Adamlar resmen bizim Cenkerle İboyu tuvalet kağıdı gibi kullandı attı. Çapınız yetmiyor bu takımda yöneticilik yapmaya. Allah’ın belaları.

Roma’da belalımız oldu iyice ama neyse yediğimiz kazıkların sayısını düşürdüler.

İmza atılmadan neden whatsapp grubuna pazar

geliyor yazıyorsunuz iş bilmez herifler?

Stoper çok gerekli değil Metehan olayı sonrası boşverdim hermosoyu

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya benim merak ettiğim heriflerde nasıl bir özgüven var birde yarın geliyor planlıyoruz diyebiliyor.
Abi sizin o boş çenenize sövecem en son bak.
Ne aptal ve zekasızca hareketler bunlar lan

Yahu hoca orta saha falan istemiyor. Adam bir 8 daha diyenlere 12 kişi mi oynayacağız dedi. Hermoso'yu ondan istiyoruz zaten. Orta sahada dinamizm olmayacaksa bari Hermoso gelsin, bir ihtimal üçlüye döneriz veya bir ihtimal Hermoso defansif bir sol bek rolüyle oynar da takıma denge gelir diye...

Rabiot alınırsa bile sırf yönetim kendi kredisini artırmak için alacak. Ha alınınca mecbur oynayacak Sara-Rabiot falan doğru ama normalde hocanın orta saha beklentisi falan yok. O yüzden çok da ısrarcı olacağımızı zannetmiyorum.

Hele zaten sol bekimiz yok, yedek sol bekimiz yok, kanatlarda rotasyon dar. Rabiot alırsak başka düzgün kimseyi alamayız, o da saçma sapan bir şey olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt