Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jacobs mi nedir gelmesin sorunlu oyuncu ile ugrasilmaz, koca PL de adam yokmu kiralik gelecek?
Tam da sorunlu olduğu için alabiliyoruz zaten. Ve tam da o yüzden gelecek. Hiçbir faydasını da görmeyeceğiz. Seneye bu zamanlar kurtulmaya çalışacağız.

Roma'ya gittiğini dünden beri yazıyorum, burada hayal kırıklığı yaşanmasın diye. Ertan ise itimat etmediğim bir kaynak keza önceleri belirttiğim üzere.
Hermoso İtalya yolcusu.
Gerek yok beklemeye.
Hermoso bizden istediği ücreti istemiyor ki Roma için, Paredes gibi, daha uygun bir ücrete gidiyor.
Haklı çıktığım için üzüldüğüm bir durum.
Ha benim duyum aldığım bir yer de yok yani. Sadece sezilerim ve mantığım sonucu ulaştığım veri.
Ona rağmen bizim basından daha net bilgi verdim foruma :asd:

Rabiotun bişeyini alır bu cenkle ibo ama söyleyemiyorum. Küfür etmekten yoruldum bir saattir sinirim geçmiyor.

Üç beş fenomen veya kolpacı muhabir 8 numara transferi falan yazıyor. Herkes de orta saha alacağımıza inanıyor. Ben orta saha için görüştüğümüzü bile sanmıyorum kimseyle... İşte belki bir tek yöneticiler kendi PR'ları için Rabiot ile görüşüyordur...

Hermoso yatmış demek bunlar rezillige doymuyor,sirf hermoso geliyor diye ismaile yorum yapılmıyodu şimdi o transferin de ne kadar berbat olduğu yangını başlayacak.

Rabiot'u alın bir tane sol bek kanat ve stoper alın kiralıkta olur şampiyon olup şampiyonlar ligine gidince parası çıkacak zaten keriz olmayın tjk denen kulüp tüm planını buna göre yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt