Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn’ü bile arayacağız açık konuşalım.

Takımda bek yok bek

Haklı çıktığım için üzüldüğüm bir durum.
Ha benim duyum aldığım bir yer de yok yani. Sadece sezilerim ve mantığım sonucu ulaştığım veri.
Ona rağmen bizim basından daha net bilgi verdim foruma :asd:

Roma devreye girdiği an belliydi canım. Yabancı kaynaklar da GS için net bir şey söylememişti.

Hermoso'nun gelmemesine değil Apo'nun 11'de devam edecek olmasına dertleniyorum. Metehan Nelsson falan yapalım hiç olmazsa Sanchez yokken. Avrupa maçlarını geçtim artık ligde de herkes vurup geçiyor yanından. Dün kaç kez Metehan topladı arkasını.

ABV

Doueu icin 1 ay ugras (Strasbourg calimi)

Elias’tan vazgecip sonra 9 milyona panik transferi

Mctominay’e komik teklif

Limit sorunu

Tete rezaleti

Emin Bayram transferi

Zaha krizi (maasinin yarisini bizim odememiz)

Wendel 1 ay ugras (Zenit’in dalga gecmesi)

Hermoso son dk calim

Kohn (bedelsiz kiralik)

Ya bizi resmen Avrupa'dan eden, bu Adana macinda bile sacma sapan hatalar ve penalti yaptiran adam icin hala bu var stopere gerek yok nasil diyebiliyoruz?

Dua edelim Metehan duzgun ciksin, cunku Sanchez sakatliktan oynamaz ve elimizde tek stoper Nelsson kalir ki topla oyunda adam yok. Bir de Kaan var, ama o zaman bek sorun.

Ne yapip edip stoper almamiz gerekiyor.

Resim

Bunun üstüne şimdi İsmailin Nice deki alem gecesi de karakolda biter. Herif tutuklanır o transfer de yatar.

Ası yokken yedeğinin sözleşmesini beleşe fesheden bir kulüp
Son dk transferleri peşinde CL’yi kaçırıp 30 m’den olan bir kulüp
Onu da beceremiyorlar
2. lig topçularına 10-20 m’ler veren bir kulüp
Bizi bitirmeye and içmişler
Tarihimizde böyle rezillik görmedim ben

Kendimi siyaha boyayıp alo ben Kante, isterseniz yarın geliyorum desem yer mi bizim aveller acaba ? Fazla birsey de istemem 1 isterim zaten 4,5 verir CE.

İnşallah otel rezervasyonu Dursun başkanın oteline yapmışlardır yoksa kulübün hesabından o da düşecek gerçi o da düşürmez mis gibi alır.
Tövbe de, başka otel olsa parayı alırız ama dursun kesin parayı vermez

Keşke Avrupa'dan komple elenip babamızın liginde 11 tane adamla oynasaydık birde Avrupa şampiyonu olacağız diyip taraftarla taştaş geçiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt