Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di Marzionun haberinde Hummels’i istediği de yazıyordu Romanın. Bu transferden bağımsız. Bitirim ve çapsız ikili inşallah o haberi görmüşsünüzdür de bi de oradan çalım yemezsiniz

Roma devreye girdiği an belliydi canım. Yabancı kaynaklar da GS için net bir şey söylememişti.
Kesinlikle. İtalya ve Türkiye arasında tercih aşikar. Bizim basın Doue transferinden ders almamış, ben dün burada hayal kırıklığı olmasın diye tekrara düşmeme rağmen İtalya'ya gideceğini söyledim. Tabi yönetim beceriksizliği apayrı boyutu.

Stopere ihtiyaç yok diyenler abi siz iyi misiniz Young Boys içimizden geçti bu sezon nelson apoyla bitmezzz

Noldu şimdi Hermoso hem stoper, hem sol bek hem orta saha oynuyordu.

3 transfer birden mi yattı sayalım şimdi? Haber yaptırmayı biliyordunuz imza atılmadan bitmiş gibi. YB elenince transfer açıklaması yapmayı biliyordunuz.

2 yıldır şampiyon olan kulübün, 5. yıldız hedefinin olduğu sene 3 ay içinde anasını ağlattınız, ne almayı becerdiniz, ne satmayı becerdiniz. Üstüne eldeki oyuncuları da küstürdünüz, takım bütünlüğünün içine ettiniz.

Hayırlısı olacaksa sıkıntı görmüyorum, bizim önceliğimiz KESİNLİKLE SOLBEK olmalı, rotasyonu bırak adam yok, devamında kanat stoper ortasaha 10 numara artık ne denk gelirse.

Muslera
Jelert Sanchez Nelson Chilwell
Torreira Chuckwuemeka
Barış Cherki Lauriente
İcardi

Taş gibi takım, bu yönetim becerebilir mi bilemem ama imkansız değil ve hiçbirinin uçuk maaşları yok Chelsea zaten kiralamak istiyor.​

Bu transferin olamayacağını dün mantık çerçevesinde ifade etmeye çalıştık zaten. Haluk roma haberi var falan dediğinde bu transferin oyalama ve gaz alma operasyonu olduğu belliydi.
Stoper hattında 4 oyuncunun 3ü yabancı olacak kale ve bekler dahil 6 tane adam defans hattında olacak orta sahada 1 tane torreira. Ofansif 3 tane orta oyuncusu.
1 fw bir yardımcı fw ve kanatta da bir oynayan 5 oynamayan herif.

Yakup denen herif için yangın olmasın diye bir tane daha isim lazımdı.
Dün birde kanat ismi sıçıp durdular kadro güçlenecek zannedin diye.
Gelirse belki yakup gelir o kadar başka da transfer olmaz

Son düzenleme:
Levent Tüzemen'de Rabiot demeye başladı.

Levent Tüzemen: "Hermoso transferi olmuyorsa Galatasaray, Rabiot’yu getirip Türkiye’yi ayağa kaldırmalı."

Yarin ilk Avrupa macinda Apo ve Nelsson macin icine ettiklerinde gorurum ben buradaki yorumlari :)

Daha Young Boys maci aklimda ..

Ben Nelsson'u begenirim yanlis bir anlam cikmasin sadece Apo ile beraber olmuyor, Davinson ilk maca yetisir mi bilemem ama Apo ve Nelsson ile cikarsak kesin sicis modu acilir artik hangisine denk gelirse.

O yuzden Hermoso alinsaydi en azindan Abdulkerim buyuk ihtimal kesin yedek olurdu veya satilirdi. En kotu uclu stopere donme sansin olurdu bu sekilde de kullanabilirdik.

valla ben yazayımda abi içimden geçeni gerçekten büyük bi kerizlik olacak şampiyon takım seneye direkt 35 40 milyon euronun sahibi olacak fbjkdan biri olursa ekonomik olarak acayip rahatlayacaklar bunun görülmemesi zoruma gidiyor
Başkanın belli yönetimin belli hocan belli. Yorma kendini.

3 güne jakops dışında hiç bişey indiremez bunlar geçmiş olsun. Kanatlar eksik bek eksik ıcardı kaç ay yok belli değil , apo kıçını kaldıramıyor, bu sezon bitmez valla.

Nelsson-Abdulkerim ikilisi beraber oynadiklarinda bence bize sorun cikaracaklar bunu bjk ve young boys macinda gördük

Nelsson yine toparlar ondan eminim ama abdulkerim gecen sezon trabzon macinda sakatlandi ve ocak ayindan bu yana kayip

Fit olmadigi sürece katki alamayacagiz bu kesin

Jacops gelsin sol beke cünkü o bölge de eksiklik var ama stoper de gelse iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt