Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.458
- 5.583
- 1.958
Di Marzionun haberinde Hummels’i istediği de yazıyordu Romanın. Bu transferden bağımsız. Bitirim ve çapsız ikili inşallah o haberi görmüşsünüzdür de bi de oradan çalım yemezsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben yazayımda abi içimden geçeni gerçekten büyük bi kerizlik olacak şampiyon takım seneye direkt 35 40 milyon euronun sahibi olacak fbjkdan biri olursa ekonomik olarak acayip rahatlayacaklar bunun görülmemesi zoruma gidiyorBak hala devam ediyorsun![]()
Kesinlikle. İtalya ve Türkiye arasında tercih aşikar. Bizim basın Doue transferinden ders almamış, ben dün burada hayal kırıklığı olmasın diye tekrara düşmeme rağmen İtalya'ya gideceğini söyledim. Tabi yönetim beceriksizliği apayrı boyutu.Roma devreye girdiği an belliydi canım. Yabancı kaynaklar da GS için net bir şey söylememişti.
Ne gordun de bosverdin yawStoper çok gerekli değil Metehan olayı sonrası boşverdim hermosoyu
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok agir yav abdulkerimden beterHummels var
Başkanın belli yönetimin belli hocan belli. Yorma kendini.valla ben yazayımda abi içimden geçeni gerçekten büyük bi kerizlik olacak şampiyon takım seneye direkt 35 40 milyon euronun sahibi olacak fbjkdan biri olursa ekonomik olarak acayip rahatlayacaklar bunun görülmemesi zoruma gidiyor
Bugün Adana bile içimizden geçti skor çok aldatıyor biraz yetenekli takım olsalar yine paket olmuştuk.Yarin ilk Avrupa macinda Apo ve Nelsson macin icine ettiklerinde gorurum ben buradaki yorumlari![]()
sanchez sakat mı yine avrupa macındaYarin ilk Avrupa macinda Apo ve Nelsson macin icine ettiklerinde gorurum ben buradaki yorumlari![]()
davinson'a nolduYarin ilk Avrupa macinda Apo ve Nelsson macin icine ettiklerinde gorurum ben buradaki yorumlari
Daha Young Boys maci aklimda ..