GSCimbom
Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv
Cihan Ağzıkara

Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv Sayfa 72

Cihan Ağzıkara ·

Cevap
9,9K
Okunma
454,4K
Sayfa
72/494
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noldu şimdi Hermoso hem stoper, hem sol bek hem orta saha oynuyordu.

3 transfer birden mi yattı sayalım şimdi? Haber yaptırmayı biliyordunuz imza atılmadan bitmiş gibi. YB elenince transfer açıklaması yapmayı biliyordunuz.

2 yıldır şampiyon olan kulübün, 5. yıldız hedefinin olduğu sene 3 ay içinde anasını ağlattınız, ne almayı becerdiniz, ne satmayı becerdiniz. Üstüne eldeki oyuncuları da küstürdünüz, takım bütünlüğünün içine ettiniz.

Hermoso'nun orta saha oynadığı falan uydurma bu arada. TM'a göre kariyerinde yok. O bilgi yanlış bile olsa yani demek olsa olsa 3-5 maç idareten oynamıştır taş çatlasa...

Biz cok salagiz bence bu denyolarin Hermoso vb futbolculari alabilecegine inandigimiz icin. Yarin da Rabiot ismi cikar medyada onu da alabilecegimizi saniriz mal gibi kaliriz sonra Sol bek bile alabileceklerini sanmiyorum ben bunlarin.Kaan sag Jelert sol tarafta oynamaya devam ederler.Orta saha isine sol kanat isine girmiyorum bile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

..

Ekli dosyalar

• IMG_1864.webp
    IMG_1864.webp
    8 KB · Görüntüleme: 29
Bilmiyorum ama stoperden ziyade bu takıma Jakobs dışında 1 tane daha bek gerekmiyor mu ? Kaan'ın bek performansı oldukça yetersiz Barış'ta orada pek olmuyor elde orjin bek olarak sadece Jelert ve Jakobs mu olacak ? Dubois ve Köhn gittiğine göre 2 tane bek alınması gerekli rotasyon açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt