Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel kuraldır, bi topçuyla uzun süre görüşürsün pazarlık yaparsın ama eğer biriyle gerçekten anlaşıyorsan medyaya bunu servis ediyorsan aynı gün ya uçağı indirirsin ya kap bildrimini yaparsın. Öyle lastik gibi uzamaz.
Bizimkiler taraftarın gazını almak almak için her seferinde aynı yolu deniyor ve taraftar her seferinde bu tuzağa düşüyor. BU YÖNETİM SiZİN İSTEDİĞİNİZ TRANSFERLERİ YAPMAYACAK. Zira böyle bi beceleri yok.

Dahasını da söyliyim, ben ortada anlaşıldığını falan da düşünmüyorum çünkü azıcık zeki insan işin uzayacağını öngörür ön protokol yaptırırdı. Geçelim.

Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu'nun elleri ayakları titreyecek çünkü artık karşılarında bir baron var.
xm8qhose7okdybxzjjwy.webp
Imparator editi yapılmalı

Rakipler şöyle bir süreç yaşasa taştaş geçmeye halimiz kalmazdı 3 aydır eziyet çekiyoruz hazırlık kampı, maçlar, transferler, yöneticilerin ordan oraya uçup boş dönmesi...

Yarin ilk Avrupa macinda Apo ve Nelsson macin icine ettiklerinde gorurum ben buradaki yorumlari :)

Daha Young Boys maci aklimda ..

Aynen 30 yaşındaki stopere 5.5 maaş bağlayınca Uefayı alacağız zaten. Yarın öbür gün bu kafayla yine ceza alındığında görelim yorumları asıl. :):):):)

Davinson da yok olmuş niyeyse. Young Boys’un stoperleri ne kadar maaşa oynuyor acaba?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa'da ümitlenmek adına iyi bir stoper transferi çok kritikti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt