Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.186
- 727
- 658
yok yok dursun ağabey beceremeyecek bu işi hemen istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalandır olum niye depresyona girsin dünyanin en tatlı erkeği yaherife bak milyon eurolarla oynayıp depresyona giriyor ben 100 bin liralık kredi kartı borcumla burda transfer kovalıyorum

alın gelin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
para mutluluk getirmiyor demekki üstadYalandır olum niye depresyona girsin dünyanin en tatlı erkeği ya![]()
Hermoso gittigine gore artik stoper falan almazlar, bu saatten sonra gidip 2. ligden bir stoper getireceklerine hic getirmesinler daha iyi. Gelecekse kendini kanitlamis o bolgede oynayan bir oyuncu bizim oyunumuza iyi gelirdi ama olmadi maalesef.valla orta saha olmayıp bu kafada gidersek avrupa standartında hermoso-davinson bile kurtarmazdı bence bizi. adamlar yürüye yürüye geliyo oraya zaten, o saatten sonra istediğin kadar atlet ol, pozisyon bilgisi olsun adam fazlasıyla gene hacamat ediyolar seni. apo zaten bu savunma zaafiyetleriyle artık bu takımın 4. stoperi olmalı. teklif varken satacaksın işte hem yaşını almış, hem de gerileyen adamları. apo'nun 3. alternatif görülmesi bile faydadan çok zarar getirir bize şu aşamada. nelsson'dan önce onun önüne bi adam alsak yeter de artardı bile bize.
herife bak milyon eurolarla oynayıp depresyona giriyor ben 100 bin liralık kredi kartı borcumla burda transfer kovalıyorum
İboda cikmazda kelde kesin çıkarElde ligde yetecek kadroyu ya yetmeyecek hale getirip ihaneti tamamladınız
İbrahim denen bıyıklının hesapları araştırılmalı Koç’a ait bir şeyler çıkabilir
Onda şampiyonluk kutlaması fotoğrafı duruyordu şimdi onu da kaldırmışBunu dün yapmıştı zaten gündem olmadı pek
biraz zor bi döneme denk geldik üstad toparlayıcaz inşallahSen naptın yahu? Gerçi dolara çevirince çok korkutucu gelmedi. 100bin lira diyince bayağı korkutmuştu. Aman diyim faiz döngüsüne girme, renktaş.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum