Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elde ligde yetecek kadroyu ya yetmeyecek hale getirip ihaneti tamamladınız

İbrahim denen bıyıklının hesapları araştırılmalı Koç’a ait bir şeyler çıkabilir

valla orta saha olmayıp bu kafada gidersek avrupa standartında hermoso-davinson bile kurtarmazdı bence bizi. adamlar yürüye yürüye geliyo oraya zaten, o saatten sonra istediğin kadar atlet ol, pozisyon bilgisi olsun adam fazlasıyla gene hacamat ediyolar seni. apo zaten bu savunma zaafiyetleriyle artık bu takımın 4. stoperi olmalı. teklif varken satacaksın işte hem yaşını almış, hem de gerileyen adamları. apo'nun 3. alternatif görülmesi bile faydadan çok zarar getirir bize şu aşamada. nelsson'dan önce onun önüne bi adam alsak yeter de artardı bile bize.
Hermoso gittigine gore artik stoper falan almazlar, bu saatten sonra gidip 2. ligden bir stoper getireceklerine hic getirmesinler daha iyi. Gelecekse kendini kanitlamis o bolgede oynayan bir oyuncu bizim oyunumuza iyi gelirdi ama olmadi maalesef.

herife bak milyon eurolarla oynayıp depresyona giriyor ben 100 bin liralık kredi kartı borcumla burda transfer kovalıyorum

Sen naptın yahu? Gerçi dolara çevirince çok korkutucu gelmedi. 100bin lira diyince bayağı korkutmuştu. Aman diyim faiz döngüsüne girme, renktaş.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ulan çubuk kraker alırken bunlar paketinde kırılıyor dibinde hep ufak parçalar kalıyor sonda ağzına diklemek zorunda kalıyorsun diyen yok ama adam herifin biri iki pub ortamında ülkeye veda etmek istediğinde teyit ettirdim evet şuradaymış.

Şu forumu aktif kullanmıyordum Lincoln transferi zamanlarında üye olmuştum yada takip etmeye başlamıştım tam hatırlamıyorum ama şu 10 gündür sinirimi boşaltmıyorum kabullenemiyorum bu durumu kimseden ses yok hatayı kabullenip sorumluluk alan yok, herkes son iki sezonun arkasına sığınıyor napalım yani bu sezonu kafadan silelim mi, yönetim üzerine düşeni yapmıyor ama en küçük sıkıntıda taraftarlarımız bize güvensin mesajı veriyorlar ve bu bilet kombine olaylarının doğruluğundan dolayı sucukçu tayfa da cevap veremiyor cepleri dolu diye yarın transfer sezonu bittiğinde yalandan takımımıza güveniyoruz mesajı atarak birlik sağlamaya çalışırlar

sag bek: kaan ayhan ali turap
sol bek: jelert jacobs
son durum böyle mi?

Zuhahaha bu nedir ya?

GWV49I9W8AAsqAu

Görsel İçeriğin Kaynağı

El birligiyle takimin icine ettiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt