Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon Serdar Saatçı'yı almış mesela, istesen alırdın. Yüksek profil olmasına gerek yok. Yanından vızır vızır adam geçiren stoperlerle savunma hattını orta sahaya kadar çıkarıp oynamaya çalışıyorsun. Bu düzende iki pas yapabilen her rakip sayısız pozisyon bulur.

Bizim takim bloklar arasi fazla mesafeli oynuyor, bugun rakip koy takimi oldugu icin herkes sadece skora bakip kolay mac oldu zannediyor sanki cok iyi oynamisik gibi ama yine 4-5 tane pozisyon verdik Adana gibi cop takima. Defans ve orta saha arasinda ucurum, orta saha ile forvet arasi ucurum. Defans ve forvet arasinda 60-70 metre oluyor genelde biraz atletik ve akilli oynayan her takim pozisyon bulur bize karsi bu yuzden.

Benim oyunsal anlamda bir umidim yok cunku Okan Buruk inat ediyor ve oynattigi futbolun ust duzey bir oyun oldugu kanaatinde. En azindan su kalan 3 gunde 2 tane saglam oyuncu alsak belki bunlar bireysel kalite bakimindan bir fark yaratir diye Hermoso'nun gelmesini istedim.

Şampiyonluktan 1-2 foto vardı en son onları da kaldırmış hiçbişey yok
Bu takım kimsenin keyfini bekleyecek kadar küçük olmamalı hatayı kabul etmekte güzel birşey yeter ki bi niyet görelim bugün ziyech i verip yarın başka bir sorunlu olan Jakops u haketmiyor bu taraftar sorumsuzluğun bedeli olmazsa daha çok yüz bulacakları net

Ziyechde yolcu kaldık mı keremle barışa neyse dayanın fener maçına kalmadan ne yönetim kalır ne hoca

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha tete ziyeş

Acaba erden timur okan buruka zorla mı evet dedirtti bu adamlar için

Balık baştan kokarmış şampiyonluktan sonra halen bu kadroya güvenip yola çıkan herkes hatalıdır gerçi bu yönetimin eline 30 m euro verildi aldığı oyunculara bakarsak 100 m euro harcasalar bile kadro tamamlanmaz.
Rekor oyla bu yönetimi seçenlere bir Galatasarayli olarak hakkımı helal etmiyorum. Ne hakkın geçti diyenlere de cevabım:
-Disimizden tirnagimizdan kısıp forma ürün alıyoruz onu helal etmiyorum.
-Yine aynı şekil maça gidip birde orda harcıyoruz helal etmiyorum.
-Dekoder alıp takip ediyoruz yine bize giriyor helal etmiyorum.
-en en en önemlisi şuan şu saatte evrenin en önemli şeyi yani zamanımizi bunlar yüzünden harcıyoruz bunu da helal etmiyorum

Herkese hayırlı geceler

Bu takım bu sene de şampiyon olursa şikecilerle tinerciler klübün kapısına kilit vursun. Bu kadar kötü yönetilen bir klüp nasıl bu kadar başarılı olabiliyor aklım almıyor hakkaten
Öyle bir ihtimalimiz yok havamızda yok sezona bu kadar demoralize girdikten sonra toparlandığımız olmadı takım galibiyet alabilir ancak bu galibiyetler heyecan ile perçinlenmediği sürece sadece yarına güzel galibiyet manşeti olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt