Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parayı 10 numaraya ve sağ kanata gömmeliyiz.
Bu arada kadromuz iyice daraldı.
Hakim de yalan da oldu ondan da bişey olmaz bu sezon

Günaydın

Ziyech ve sergio shutlandi mi ?

Nasıl mühendislik ama takımda kaliteli yedek de kalmadı. Yedekten zaha ziyech çekiyorduk hiç değilse.

Ertan suçlu değil diyenlere de şunu söylemek isterim. Doue olayında patladın dimi? Douede de uçak muhabbetine girdin. O olaydan sonra gidip temkinli yaklaşmadiysan senin sorunundur arkadaş. Sadece yönetimden haber alıyorsan ısmarlama haber de girmiş oluyorsun mantıken. Yönetimden haber alıp menajere ulasip çift taraflı teyit etsene.

Gidip çift taraflı teyit etmezsen böyle olur bu iş

Icardi de sakatlandığına göre bu sene şampiyonluk şansımiz daha da düştü.
Fb maçı sonrası Okan hocamın sakatlık bahanelerini duyar gibiyim.
Takimi iyi çalıştırma forma adaletini sağlama oyuncularını degersizlestir her hafta iki üç gün ekstra izin ver sonra suçlu başkaları.
Neyse m.city tutalım en iyisi

Noldu şimdi? Tostos yönetimi yine eline yüzüne mi bulaştırdı?

Sol bek şuan yok jakops imzalamadi yedeği yok pardon Berkan vardi
Sağ bek yetersiz gördüğümuz şu anlık jelert yedeği sağ bek ve defans oynamak istemeyen Kaan ve barış Alper ve oynatilmamaya yemin edilmiş ali turap .
Forvet icardi sakatlandi
Yedeği batsuayi onun yedeği nerde olduğunu bilmediğimiz Halil
Torrera yedeği yok gibi hadi Berkan diyelim
8 numara yok zaten idareten demirbay oynuyor
Muslera avrupa da ceza aldı 3 .kaleci jankat
Mükemmel planlama Okan hocam

Sol bek dışında takımın en elzem sorunu 6 no (veya defansif 8, 6-8 artık nasıl isimlendirseniz) ama haber bile çıkmıyor delireceğim ya
Hermoso gelse ne olacaktı ki defans-orta saha arası Harran ovası

tete-zaha-ziyaş gidip tek kanat mi alacaz

malafati avuclariz o halde

Bu yönetime beceriksiz diyen var. Ne beceriksizi bunlar bilerek yapıyo bunca işi. Dursun şuankine yakın yönetim kadrosu ile yine uyutmuştu bizi. Güya ibrahimovic alacaktı falan filan. Yemeyin artık bunları. Bakın yapılan transferlere verilen paralara anlarsınız zaten. Ama işte liseli olunca ne hikmetse bu saçmalığı yapan adamlar yine göreve geliyo. Kimsenin ciddiye almadığı bir başkanımız var. Erden Timur sayesinde biraz prestij edindi. Gitti yediği kaba pisledi Timur un altını oydu. Erden Timur a kalsa Okanda suan hoca değildi burda. Metin Öztürk denen herif zorla getirdi. Bilmem kaç maç seriyi de Erden Timur çabaları ile kadro ve oyuncular sorumluluk alarak yaptı. Yoksa iki senedir kaç tane maçı dualarla bitirdiğimizi herkes hatırlar. Yanlış anlaşılmasın bu maçlar lig sonuncuları, aramızda 10x kadro değeri olan, rakiplerimizin de 5 attığı takımlar. Bunlar gitmeyinceye kadar maç izlemek bile keyif vermez artık. En azından kendi adıma öyle maalesef...

Önceden bu takım kaotik ortamlardan çok başarılı çıkıyor diye bir durum vardı artık o yok şu anki olay çok farklı...Oyuncu grubu mutsuz, kadro eksik, yaptığı hataları kabul etmeyen inat bir hoca ve dünyadan haberi olmayan bir yönetim...

Bu yönetime beceriksiz diyen var. Ne beceriksizi bunlar bilerek yapıyo bunca işi. Dursun şuankine yakın yönetim kadrosu ile yine uyutmuştu bizi. Güya ibrahimovic alacaktı falan filan. Yemeyin artık bunları. Bakın yapılan transferlere verilen paralara anlarsınız zaten. Ama işte liseli olunca ne hikmetse bu saçmalığı yapan adamlar yine göreve geliyo. Kimsenin ciddiye almadığı bir başkanımız var. Erden Timur sayesinde biraz prestij edindi. Gitti yediği kaba pisledi Timur un altını oydu. Erden Timur a kalsa Okanda suan hoca değildi burda. Metin Öztürk denen herif zorla getirdi. Bilmem kaç maç seriyi de Erden Timur çabaları ile kadro ve oyuncular sorumluluk alarak yaptı. Yoksa iki senedir kaç tane maçı dualarla bitirdiğimizi herkes hatırlar. Yanlış anlaşılmasın bu maçlar lig sonuncuları aramızda 10x kadro değeri olan, rakiplerimizin 5 attığı takımlar. Bunlar gitmeyinceye kadar maç izlemek bile keyif vermez artık. En azından kendi adıma öyle maalesef...
Abi yanlış anlama konudan bağımsız seni her gördüğümde gerçek özgür özel ses tonuyla okuyorum bu yazılanları soyad falan mı degissen acayip tribe giriyorum 😂😂

Abi yanlış anlama konudan bağımsız seni her gördüğümde gerçek özgür özel ses tonuyla okuyorum bu yazılanları soyad falan mı degissen acayip tribe giriyorum 😂😂
Hahaha ben zamanında öylesine almıştım bu isim soyismi sonradan adam patladı gitti. Benim çakmam o aslında :)
Şaka bi yana değiştirebiliriz valla ama ne yapalım mesela öneri lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt