Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.250
- 101.451
- 5.238
bütün günüm boş. üfürmeleri lazım ki oyalanacak bir şey çıksın bana.Üfürmeseler daha iyi, transfer nöbeti ustası olmayan saf rdaşlarımızın duygularıyla oynuyolar yalanlarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün günüm boş. üfürmeleri lazım ki oyalanacak bir şey çıksın bana.Üfürmeseler daha iyi, transfer nöbeti ustası olmayan saf rdaşlarımızın duygularıyla oynuyolar yalanlarıyla
Bunlar bile isteye Zaha,Ziyech,Tete yediler sırf Erden Timur'un transfleri diye, başka açıklaması yok şu saatte 2 kanat ile dımdızlak kalmış olmamızın. Ha Yunus vardı 3. O kadar etkili ki maşallah aklıma gelmedi.
sol stoper buldum. seneye sözleşmesi bitiyor.Apo, sanchez, Torreira, Demirbay, Mertens, İcardi,
Bunlar kimin transferleriydi
Doue - Jelert işinde bile yaptılarşimdi bunlar panik yapıp 5 liralık topçuya 15 verirler
Cherki ye gömecez paralarıOtavio ya da Lemar alınsa keşke
Tostosun mürekkepleri şimdi ölü numarası yaparlar 3 4 e doğru yeni isimler çıkar, ilk önce hermossonun karakter analizini yaparlar kendilerini temize çıkartmak içinbütün günüm boş. üfürmeleri lazım ki oyalanacak bir şey çıksın bana.
Kafiyeli postlar atiyorum artik farkindasindir umarim.sol stoper buldum. seneye sözleşmesi bitiyor.
Kafiyeli postlar atiyorum artik farkindasindir umarim.
Ewt kim stoper
neyse bu sene de şampiyon olmayıverelim.
istemedik ki hiç!İstesekte olamayız
Rabiot ta bolca olur bak o işKomisyonu bol olabilecek ihtimalleri masaya yatırma vakti
Kanat için Martial bekliyorum, sassoulo'nun inadı kırılmadı diyecekler, alternatifi de Carrasco falan olur bonservis bahane etmek içinbugün 3-4 isim üfürseler bari.