Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimna net kanat yok. Kerem ve Barisa tum sezonu emanet etmek hata olur.

Yunus vs. bunlar max yedek olur. Ziyech de olmaz zaten gidebilir.

1725174350799.webp

Transfer sezonun başlangıcı ile bitişi arasında biz takımı güçlendirmek yerine dahada güçsüz yaptık. Vallahi helal olsun. Kimin payı varsa Allah bildiği gibi yapsın.

Bu Dursun ve bıyıkları enteresan arkadaşları gitmeden burnumuz boktan çıkmaz.

Utanıyorum böyle bir yönetime sahip olduğumuz için.

Bu aralar transfer, sezon içinde şampiyonluk beklemiyorum. Siz de böyle yapın. Kafa rahat oluyor

Hermoso’nun evi bile ayarlanmisti

Emlakci napiyor su an acaba

Avrupa için yetersiz ama Lig için Yeterli bir kadromuz varken şu an Lig içinde YETERSİZ bir kadromuz oluştu. Elbirliğiyle Takımın İçine Ettiniz Tebrikler. Acaba diyorum Fb şampiyon olsun diye önünü açmak için yapılan işlermi bunlar.
Zaha, Ziyech bunlar geçen yıl kötü halde bile 26 gole katkı vermiş adamlar. Göndrrdin yerini nasıl dolduracaksın. Yunusla mı, Yusuflamı. Vitaminsiz bir Sağ bek aldık hala Kaan oynuyor, Sol bek almadan Solbeki gönderdin kadroda Solbek yok. Ortasahaya 20 milyona adam aldın hala Ortasaha arıyoruz. Devam edin bu sene bitti artık, elbirliğiyle kadroyu bitirdiniz TEBRİKLER

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhabirleri gereksiz yere elestirmeye gerek yok abi

Bire bir yöneticilerden bilgi aliyorlar onu paylaşıyorlar ne yapsınlar

Siz de muhabir olsanız kulüp yöneticisi ve başkanı size transfer bitti dese gider yazarsınız

Sorun yönetimde
Eleştirilmeliler korudukları adamlar yüzünden biraz sıkıntı görsünler

Siz de muhabir olsanız kulüp yöneticisi ve başkanı size transfer bitti dese gider yazarsınız

Sorun yönetimde
9d116b7c-6d20-4a97-a1bf-80ca23c78a51.webp

Bu Dursun ve bıyıkları enteresan arkadaşları gitmeden burnumuz boktan çıkmaz.

Utanıyorum böyle bir yönetime sahip olduğumuz için.
Olm bu adamlar 3 yildir varlar.

Yeni mi utaniyorsun

Et varken Dursuna efsane baskan da dedin mi dogru soyle

Hoşlandığın kız malum partili çıkmış gibi bir nöbet.

Emre bey nolucak halimiz? Şampiyon olur muyuz?
Üstad çok fazla negatiflik var hocaya da topculara da sirayet ediyor bu negatiflik

Fb mesela 10 senedir samp olamiyor 15 senedir cl’ye gidemiyor 2 hafta önce cl’den elendi ligde puan kayıpları var ama bizim negatifligin %1’i bile yok heriflerde

Bence bizim taraftar şımarık zengin cocugu gibi dolasiyor

Ağustos’ta takım satmak ne abi dün maçta yenilmemizi isteyenler bile vardi sırf haklı çıktım diyebilmek icin

Biz de biliyoruz takim kötü gidiyor ama yıkıcı eleştiriler ocak gibi yapılır bu aylarda yapıcı eleştiriler yapılmalı

Kısacası bence negatif elestiriler takıma da sirayet ettigi icin sampiyon olma olasılıgımız yok

Sorun yönetimde
Ne alakası var oğlum. Doue olayında kandırıldın tamam orda kimse laf etmedi çapsız yönetim yüzünden. Ayni şekilde haber aldığında temkinli yaklaşır mısın yaklaşmaz mısın? Gidip yoksa menajere de teyit ettirmeye çalışır mısın çalışmaz mısın? Çalışmazsan işte böyle avuçlarsın. Gerçek haberci değil hiç biri. Olamazlar da çünkü yönetimden haber almak işin en kolay kısmı.

Sana başka bir örnek. Şirkette çalışıyorsun bir tane müdür geldi herkese benden bomba %70 zam yapılıyor benden duymuş olun dediğinde gelmeyen zamlı maaştan önce gidip hemen paralari yemeye başlar mısın yoksa başka kaynaklardan konuyu teyit eder misin?

Sana son örnek: Xxx kişisi öldü başımız sağolsun haberi aldığında yakınlarını aramadan direk sorgusuz cenazeye mi gidersin yoksa önce bir arar mısın?

Hepsinde teyit ettirirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt