Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden ağabeyin tek yanlış hamlesi seçim sürecinde dursunun karşısına geçmemesi + olarak azizin, koçu sıkıştırdığı gibi demeçler verebilirdi, meydan dursuna kaldı komple

Muslera Günay
Jelert Kaan
Davinson Nelsson
Abdül Metehan
Jakobs ??
Torreira Berkan
Sara Kerembay
Mertens ??
Barış Ziyech
Kerem Yunus
Icardi Şuayip

Müthiş alternatifsiz bir kadro

Eserinizle gurur duyun yönetim

Kaan orijin olara bek değil - şu an tek bek Jelert... bek lazımken bek eksilten planlama...

Kanat bakıyoruz - 3 hedef takviye haricinde olan ve oğuzu ÇOK KANAT VAR diye 1M farka almama planlaması....şimdi patır patır kanat gönderiyorsun...kese kese para vaadediyorsun panikten...

Mertens'in en ufak alternatifi yok - Sara kullanayım desen ortasahan batıyor...MÜTHİŞ PLANLAMA

Stoperlerinden biri ultra KALAS- genç adamı gönderdin yerine 11 verebilirdin...Metehan sana can simidi oluyor şu an bell yere kadar.. EPİK PLANLAMA

OKanHodja2.webp

Ufak ağrılarınla UFAK PLANLAMA bile yapamadın hocam kusra bakma ... yönetime siper olup, sezon başı uçacağız kaçacağız bütçe verildi derken iyiydi..OYNATILMAYAN Oğuzu aldırmadın , madem limit vardı Doue niye olmadı...

daha önemlisi sen niye yönetim üzerine gitmedinde her şeylerine tamam dedin...

bu yakup baya manyak bi herifmis yav

f1 monaco grand prixinde parti düzenledigi ve hocanin kızına asildigi icin kadro disi birakmislar gecmiste

Adana maçında ikinci yarı niye Torreria ve Mertens çıkmıyor da yerine Yusuf, Eyüp gibi gençleri almıyorsun? Saha kötü zaten tüm yük Torreria'da sakatlana ne olacak? Mertens'in yaşı var. Maç trafiğin yoğun artık kadroyu genişletmen lazım. Gidenlerle birlikte çok kısıtlı bir kadromuz oldu.

Dünyanın en iyi beklerini getir bu sistemle bu kanatlarla her sezon bek alırız.

Hermoso'nun olmaması iyi oldu. Aklı fikri para olan birisi fayda getirmez. Tıpkı Rabiot'ta öyle. Artık bir hedefleri kalmamış. 2 aydır antrenman yapmamışlar.

iyi bir genç fiziki 6 numara almamız lazım defanstan önce.

Okan Buruk'un en çok gelmesini isteyene birisiydim. Ama kendini yenileyemiyor. Fatih Terim efsane ama yıl olmuş 2024 artık Fatih Terim isminin bile geçmemesi lazım. Hani transfere ihitiyacımız yoktu. Nee değişti. Taraftar işi bilmiyordu. Demek ki taraftar ne oynadığımızı daha iyi biliyor.

Kerem Aktürkoğlu da kalmak için tüm tuşlara basıyor. Her hareketi taraftara gibi geliyor. Sosyal medya üzerinden algı yapması. Ama Zaha, Ziyech'i de yedi. En son Okan2ı yiyecek. Kerem'i emre Belezoğlu'na benzetiyorum.

Fenerbahçe ve Paok maçları Okan Hocanın kaderini belirleyecek. Süre de az kaldı. Bu sene Anadolu takımları kötü. Beşiktaş ve Fenerbahçe rakibin. İkisi de bizden şu an daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt