Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı

Solstoper
Solbek
Sağbek
6
8

elzemoğluelzem tartışılmayacak 11 oyuncuları lazım

10 9 ve kanatlar içinde genç alternatif wonderkid dedik

transferin kapanmasına 2 gün kala

1 pozisyon bile dolduramadılar hakkıyla

işte bunlar böyle bir yönetim ve bir hoca!!!!!

Takim çok iyi kerem demirbay akturkoglu mertens apo fln uçuyor bi tek jelert kötü doğru:) 2 maçta adami gömdünüz tebrikler

Şampiyon kadro 5 attı transfere ihtiyacımız yok

Bu dursun çok şanslı adam

Zamanında cl de forvetsiz oynadığımız elde sadece eren in olduğu dönemde de yangın vardı transferin son günlerinde Alanya’ya 6 atmıştık sonra kimseden ses çıkarmadı ve cl de rezil olduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunlar sezona Solbeksiz girerlerse beni şaşırtmaz, kalan 3 günde zaten iyi oyuncu bulamazlar, transferi kapattıkda diyebilirler, bizim geleneğimizde var böyle şeyler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin bayram giderek hayatının hatasını yaptı

Hoş teknik ekip sol stoper almayı düşünüyoruz seni 3. Plana attık falan demiş olabilir

Emin bayram bu apodan çok rahat formayı alıp düzenli oynardı

Elimizden kaçırdık

Evet yönetim beceriksiz ama elde Davinson,Nellson,Abdülkerim ve Metehan var çok gereksizdi Hermoso transferi onu transfer edeceklerine Fernando, Melo gibi bir 6 no alsınlar takıma.

Bunlar sezona Solbeksiz girerlerse beni şaşırtmaz, kalan 3 günde zaten iyi oyuncu bulamazlar, transferi kapattıkda diyebilirler, bizim geleneğimizde var böyle şeyler.

Transferi kapattık zaten bıyıklı çıkıp transfer sezonu kapalıyken kimse elindeki iyi oyuncusunu vermiyor devre arası için çalışmalara şimdiden başladık diyecektir bugün yarın

Adam benim gördüğüm en kötü beklerden biri bu kadar çelimsiz futbolcu en son bir tane ortasaha gelmişti Portekiz'den mi ne o tiple futbolcu olma imkanı yok
Adam o fizikle gayet iyi CL performansları çıkardı. Çabuk ve çevik olmasının sebebi o. Sürekli ağırlık basan Apokerim ne kadar ağırlaştı ortada. Saçma sapan şeyler söylüyorsunuz eleştiri kisvesi altında. Ederinden fazla mı verdik, evet orası ayrı.

Sezon başı

Solstoper
Solbek
Sağbek
6
8

elzemoğluelzem tartışılmayacak 11 oyuncuları lazım

10 9 ve kanatlar içinde genç alternatif wonderkid dedik

transferin kapanmasına 2 gün kala

1 pozisyon bile dolduramadılar hakkıyla

işte bunlar böyle bir yönetim ve bir hoca!!!!!
Dahası sezona girerken 1 sağ bek 1 ortasaha yeterli diyorduk.
Şu an
Solbek, stoper,,ortasaha, kanat, sağ bek transferi lazım diyoruz. 30 milyon harcayıp kadroyu daha beter hale getirdiler, Tebrik edilecek bir başarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt