Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lazio Serdar Saatciyi 2,5 milyona aliyormus. Biz Apoyu erkenden 10 milyona satip, Emini kadroda tutmayi becerip bu cocugu alacaktik. 5,5a Oguz Aydini alsak, geri kalan 2 milyonla belki bir genc sayilacak oyuncuyu zorunlu opsiyonla kiralayabilirdik. Apo yerine kadroda birden 4 tane sonra iyi fiyata satma firsati olacak topcun olurdu.

Sonra baslardin kadro temiziligine. Transferlerde olmayacak oyunculari kovalamak yerine, adam gibi alternatifleri erkenden alsaydik, belki Jelert vs Sara isine hic girmemize gerek kalmazdi ve fizigi yerinde oyuncular ile, hoca birsey oynatmamis olsa bile Berni gecerdeik...

O degilde romano dimarzio GSde var isin icinde ve romaya gitti demelerin arasinda 30 dk. filan var. Sirf rakami yukari cekmek icin hamleler bunlar. 2 m€ fazla versek o ara bize gelirdi bunlarda daha güzel komisyon kazanirdi. Cok pis bi yapi var.
bu heriflere para yediriyorlar elbette

sana 20bin dolar bir tweet at demeleri yeterli

Demirbay, cenke bağırıyorum Arabistana gidecem bonservis veriyorlar bağırıyorum sen kimsin, hop 1 gün sonra tek taraflı fesih.
einpacken ben gesund sonra üzüldüm kalpten sich verletzen, anlïyon mu

Bağımlılık sıkıntılı bir durum
Hele ülke değiştirip bizim stres seviyesi yüksek baskının hissedildiği bir ortama girildiğinde bağımlılığının tetiklenmemesi çok zor
Bu oyuncuda böyle bir problem varsa 10 milyon Euro yine bir tarafımızda patlayabilir

Bu ne kardeşim ya Feramuz ile her gün bira içsin diye Jakobs mu alınır??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt