- 18 Temmuz 2009
- 81.781
- 238.794
- 5.093
Hayır 54 degil 13
Bir tane oyuncunun da öncelik hakkını aldılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır 54 degil 13
lan milletin karısına kızına çocuğuna alenen açık açık küfür ediyorlar. dün piçin birisi Ciro ile ilgili sapıkça paylaşım yaptı içinde eipstein filan olan sözde Gs hesabı. Neyini eleştiriyorsun burada adamın söylediği sözün?Scofield'ın net yetkisi varmış ? 10 bin takipçisi var diye başımıza otorite mi kesiliyor. Kendisi yapmıyor sanki eleştirdiği şeyi kodumunun biletçisi
haklı bir serzeniş
Beğenmediklerimden çok daha fazladır. City-Arsenal desem ne olacak? onları mı tutayım?Kimleri beğeniyorsun rtaş
Ucuza gitmiş cidden o zaman dün @Alper Altun admin 13 müş 4 değil demisti nöbette.Hayır 5
Bir tane oyuncunun da öncelik hakkını aldılar.
Ozhan Canaydın da bu listeye tepeden girmeli. Küme düşürmediği branş kalmamıştı kulüpte.Burak elmas
Dursun Özbek
Adnan Polat
Ömrümde gördüğüm en kötü 3 başkan.
İyi olabilecek çalışanlarını harcayıp daha beterini yaşatmak dışında bir faydaları asla dokunmadı.
Aralarında en şanslısı Dursun Özbek zira biri hazır şampiyonluk olmak üzere Erden Timur imzalı 2 şampiyonluğa denk geldi.
Bunun acısını da 2 yılda bizden 4 yıllık zarar vererek çıkaracak.
Mertens'in oğlu için bugün yazılanları gördünüz mü?Scofield'ın net yetkisi varmış ? 10 bin takipçisi var diye başımıza otorite mi kesiliyor. Kendisi yapmıyor sanki eleştirdiği şeyi kodumunun biletçisi
2,3 diyorum ben.Jacobs’a kaç maaş vermişizdir acaba
2 m euro falan vermişlerdir kesin
İhanet içinde olmadı en kötü sportif başarı onun döneminde olsada.Ozhan Canaydın da bu listeye tepeden girmeli. Küme düşürmediği branş kalmamıştı kulüpte.
Jacobs’a kaç maaş vermişizdir acaba
2 m euro falan vermişlerdir kesin
@Levent Kolpgün bahsettiğim bu
Benim sorumun GS ile alakası yoktu ki onlari mı tutayım diyorsun yav. Genel olarak sormuştum meraken yaniBeğenmediklerimden çok daha fazladır. City-Arsenal desem ne olacak? onları mı tutayım?
Benim hangi takımı beğendiğim niye mevzu olduysa, anlayamadım?
Evet mevcut GS takımını ve hocasının tercihlerini hiç mi hiç beğenmiyorum. Bek rotasyonu 3/10, orta saha 4/10, kanat 5/10 iken 7/10 luk stoper rotasyonunu kurcalamayı iyi bir futbol aklı olarak görmüyorum.
Ne oldu şimdi? Hiçbir şeyi beğenmeyen biri mi oldum? @Mert S. Yüksel
git onları tut yada, bir şeyide beğen demişim gibi anlamsız ofansif bir post yazmıssın rtaş.