Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağalar beklentiyi düşük tutalım. Yoksa üzülen biz oluyoruz. Fbyi yenme gibi beklenti içinde olmayalım mesela ama yenersek bize bir güzellik olur. Bats sorunu çözer ama yine kısır maçlar olabilir

Jelerti asla 11 oynatmamak lazim baris berkan filan oynasin bu adami devre arasi bir yere kiralariz kesin o kadar kotu bir topcu

Su adamin bek oynadigi takima elenemek rezillik

Beceriksizler ordusu hic paraniz vizyonunuz yoksa gidin chelse psg kadro da dusunulmeyen adamlari kiralayin getirin hepsi burda is yapar

ibrahim ve cenk sov yapma derdindeler gibi

Sco’nun söylediği Ciro mevzusu özelinde değil. Sami yen dahil bir çok kişiye laf atıyor.

Abonelik falan açmadı mı hem o, bu işten kazancı yok mu şu an
Ciro ya aynısını yapan eleman musleranın ailesi için de aynısını yapmıştı yb maçından sonra. Bir sürü o şekilde davranan tipler de türedi. Abonelik mevzusunu bilmiyorum.
Kendisi böyle davranmadı bildiğim kadarıyla

Takımın as sol beki yok Jacobs gelince yine olmayacak bence bu adam 2 aya sakatım diye aleme gider.

Sağ bek olarak alınan Jelert Hollanda, Danimarka ligi dışında temaslı oynanan hiç bir ligde as olarak forma giyemez iddialıyım bu konuda.

Sara ise Demirbay’ın 3-4 yaş küçük kopyası .

Bunlar şimdi bu panik haliyle gider son gün Martial ve Depay getirir diyeceğim de onu da yüzüne gözüne bulaştırırlar.

1725198956280.webp

Ciro ya aynısını yapan eleman musleranın ailesi için de aynısını yapmıştı yb maçından sonra. Bir sürü o şekilde davranan tipler de türedi. Abonelik mevzusunu bilmiyorum.
Kendisi böyle davranmadı bildiğim kadarıyla
Bildiğim kadarıyla abonelik falan açtı, bu işten kazancı da var. Böyle birisi o mal winchester konusu gibi konular dışında kimseye akıl veremez, vermemeli de.

Fenomen denilenlerin çoğunun bu işte kazancı var, kimse hikaye anlatmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt