Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde transferler son asamada demişti Hatipoğlu Young maçından sonra hani nerde final oynatacak kadro.Komple istifa edin defolun gidin.

o winchester ile ilgili en tepemi attıran mevzu ne biliyor musun? Bu yavşağı yönetim adaya forma lansmanına çağırdı.
Biliyorum, hatta çağrılmasına ön ayak olanı da biliyorum. Geçen sene 100. yıl forması hediye diye hocaya hakaret eden Pelin’e yollandı o dönemde de pek ses çıkmadı.

Bu bir düzen ve bu düzeni bozmaya çalışanlar aradan çekiliyor her seferinde. Zamanında biz statta Adnan Polat istifa diye bağırırken sesimizi kesiyorlardı Adnan Sezgin diye bağırın diyorlardı, bunu babasının hayrına yapmıyor kimse.

Gerçek Galatasaraylı arıyorsan bu forumda var bolca, çoğunun bir çıkarı yok, bolca hırbo var ama bunun GSlilikle alakası yok.

Ocak gibi falan anca form tutacak biri icin senelik 7-8m gömmeyiz umarim

Muslera
Trippier Davinson Nelsson Jakobs
Torreira Sara
Barış Mertens Cherki
Icardi​

bunlar taraftarla dalga mı geçiyor dümdüz sol bekin nesini özel uçakla getiriyosun bırak gelsin tarifeli uçakla yanında rabiot gelmezse ağır konuşurum

DERHAL ama DERHAL hemen TRIPPIER alacaksınız lan

Akıllı olun adam olun

Gidin Trippier alın

Tot.hotspur maçını izliyorum, bizim takıma tarihi fark atar bunlar😄😄 içimizden geçerler, hele Johnson olmayan sol bekimizi ağlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt