Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sorumun GS ile alakası yoktu ki onlari mı tutayım diyorsun yav. Genel olarak sormuştum meraken yani :asd: git onları tut yada, bir şeyide beğen demişim gibi anlamsız ofansif bir post yazmıssın rtaş.
Cevap verdiğim şahsın sorusunda hiçbir şeyi beğenmediğim iması gördüğüm için ikinize topluca cevap vermek istedim, daha çok da diğerine tabii. Pek umursamam böyle sataşmaları. Ki şu an için beğendiğim BJK nin işin mali boyutu bir tarafa, mantıklı hamleler yaptığını, defansa yapacakları iki iyi transferle bariz eksikliklerinin kalmayacağını da önceden söylemiştim mesela. Arkadaş dönüş yapmadığı için karın ağrısını anlayamadım.

Lahm, Messi gibi adamlar dengeli adamlar, ayağı yere sağlam basar yıkamazsın yani. Jelert her pozisyonda yıkılıyor, vücut koordinasyonu zayıf zaten topla duruşundan belli.

Neyse göreceğiz 2 aya geleceği noktayı, şu anki durumda az bile söyleniyor.

Şu an satışa koysan 5 milyon euro veren bile çıkmaz iddiamın da arkasındayım.
Sabirli olmamiz lazim. Sonucta parayi yatirdik mi yatirdik. Bu cocugun iyi olmasini beklememizden baska caremiz yok. Aslinda iyi görüntüler verdi young boys macinda icardiye cikardigi pas filan. Su an yeni bi ülkede genc yasta biraz cenkinceli oynamasi normal. Ins. güvenini bulup bekledigimiz performansi verir.

Jacobs icin iki kisi gitmeye ne luzum var? Cenk gitsin iste tek basina.

Ibo da baska bir transfer icin ugrasmayi akil edemiyor mu? Ofansif kanat mi 10 numara mi artik adam bulup getirsinler yarina zaten zaman kalmadi.

Tek bir adam icin özel ucakla oraya gidilmez. Bari PSG'den 2 sene sonra 3-4 katina geri alma opsiyonuyla Kari'yi satin alip gelin. Sonra bir tane kanat bulsunlar ve transferleri kapatsinlar. Yada belki Fransadan bir genc ve yüksek opsiyonlu kanat kiralasinlar

Ibo da baska bir transfer icin ugrasmayi akil edemiyor mu? Ofansif kanat mi 10 numara mi artik adam bulup getirsinler yarina zaten zaman kalmadi.
Cherki için gidip görüşecek olabilir biri. Adı geçtiği için onu söyledim belki başka önerilen biri vardır yine oralardan.

Beleş Monaco seyahati.. bizim okul gezilerinde hocalar oğlu kızı yeğeni ne varsa otobüste belesten bindirirdi. Ona benziyor😄

Cherki için gidip görüşecek olabilir biri. Adı geçtiği için onu söyledim belki başka önerilen biri vardır yine oralardan.
Umarim oyledir gitmisken birini daha ucaga alsinlar oyle gelsinler, bir tek Jacobs gelirse soven kisi cok olacak.

Bu saatten sonra Chelsea'den 2 genç kiralasınlar ya da Belçika liginden gençleri alsınlar.

Bu saatten menajerler kimi önerirse ona gidecekler belli. Cherki bir örnek sadece.
En başta öyle yapsalardı keşke. Belli ki scout çalışsa da ona göre adam almıyorlar. Kendileri de beceremiyorlar görünen o.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt