- 3 Haziran 2015
- 56.765
- 65.902
- 4.143
Aslında söylemeyecektim ama herkes girince bende rahatlıkla yazabilirim
Akşama KAP var
Akşama KAP var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slogan belli, maçlardan once jakops içip ayiliyorum, sende icJacobs sponsor olsa
Ucaktan 2 topcu + 1 jakobs ellerinde 3’ü 1 arada kahvesiyle inse
Yapamazsin böyle reklam bi daha
Ekli dosyayı görüntüle 259490
Jacobs sponsor olsa

Jacobs sponsor olsa
Yanlarında da mahmood coffee 2 si bir arada ( cenk ve ibrahim)Jacobs sponsor olsa
Normalde as sol bekleri Caio ama geçen sene çapraz bağı yırttı. Jakobs bu sezon hazırlık maçları ve lig maçlarında en iyilerinden biri olarak gözüküyordu aslında.Monako maçını izliyorum sol bekleri berbattı şimdi oyundan çıktı.Caio girdi bakalım as düşündükleri jakobsu uğruna attıkları caio nasılmış
Jakobsla transferi kapattıkAslında söylemeyecektim ama herkes girince bende rahatlıkla yazabilirim
Akşama KAP var![]()
Para yok akıl vardı geçen 2 sezonda, bu sefer para var akıl yokFofana parasına sara aldılar 45 kilo sağ beke 10m verdiler 2 merkez orta saha alsak CL ye giderdik gelen paraylada 2 bek bir kanat bitti gitti bu kadar aptallık olamaz yav delirecez
O kadar asamı sığrıramazlar.aynı uçaktan Jacobs,Rabiot,Cherki iner mi
Tarifeli uçakla denk getirmek zor gibiaynı uçaktan Jacobs,Rabiot,Cherki iner mi
römork bağlarlarO kadar asamı sığrıramazlar.
Cenk hatip ve yancıları 5 kişi zaten, jacobs ve yanına 2 kişi desen 8, rabiot anası ile bir bütün 10, cherki de arap 4 tane menajeri vardır 2 pilot 2 hostes desen 16 kişi için bir tane yolcu uçağı lazım