- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
KimeRabyo Depay ve Martialdan biri gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KimeRabyo Depay ve Martialdan biri gelecek.
Isterse 15 yasinda olsun kohn icin methiyeler duzulurkende aynisini soyledim topcu filan degil bu cocuk koorsinasyon sifir hizi var dediler adamlar yanindan atip geciyor onlari bile yakalayamiyor topu oyuna sokma yok fizik yokJelert Boey olamaz ama Nagotomo olabilir daha 21 yaşında bu çocuk bu seneyi boş geçirse bile gözden çıkarılmaz. Kötü transfer değil ama kısa vaadede derdimize derman olmaz.
yatağa erkek arıyor
Sevillada iyiydi yaş sebebiyle bitik sanıyo herkesStam da gelsin oldu olacak. Samet bazen manyaklığa level atlattırıyorsun
Menemen belediye spora.
lan adamlar küme kalmaya oynamış neyi iyiSevillada iyiydi yaş sebebiyle bitik sanıyo herkes
devrim sana gelmez. boşa kasmaHiç kimseyi alamıyorsanız torreirayi yollayın bari
Tek o iyiydi çünkülan adamlar küme kalmaya oynamış neyi iyi
Bu üçü gelse göbek atarız. Asla inanmıyorum bunu becerebilceklerine. Ha gelirler hoca 3 lü ye geçip adam gibi set oyunu oynatır bu defa çöpe cevirmezse oyuncuları onada şaşırırımdedim işte jacob cherki rabiot
Hiç kimseyi alamıyorsanız torreirayi yollayın bari
Hayirli olsun iyi transferlerMenemen belediye spora.