- 16 Haziran 2010
- 202.874
- 154.609
- 6.838
Hoca stoper şart diyorsa kimi gözden çıkardı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Romanın bir türlü alamadığı Tiago Djaloyu önerildiğini yazmışlar bize. Juve 1M kira + 10M opsiyon istiyormuş.
Ramos kaçırdıktan sonra Davinson çekmişti Erden. Bakalım bunlar aynısını becerebilecek mi?
tabii ki davinsonHoca stoper şart diyorsa kimi gözden çıkardı?
işin garip tarafı sakatken almış juve ocak ayındaOha Djalo çaprazları yırtmış geçen sezon 16 dk süre alabilmişSon güne nerde sakat var bize öneriyolar herhalde
Hepsinin ortak özelliği sadece iyi günde heryerde poz verirler, kötü günde hiçbiri ortalıkta yok.Ne zaman yakasından düşeceksiniz kulübün
Ekli dosyayı görüntüle 259511
hele şu görünmez adam gibi takılmıyor mu
sinir oluyorum
Ekli dosyayı görüntüle 259512
0%tabii ki davinson
Nelsson olduğu aşikar.Hoca stoper şart diyorsa kimi gözden çıkardı?
Ne fbsi ne bjksi. Rize bile fizik olarak bizden önde.Fizik olarak özellikle fb’nin çok gerisinde kaldık. Bu fizik eksikliğiyle fb ve bjk ile mücadele edemeyiz.
Okan Buruk gibiEskiden tek hamleli bir defansif ortasahaydım şimdi ona da üşeniyorum. Rakibe tackle denerim başarısız olursam yürüyerek takip ederim. Boyum kısa hava toplarına çıkmakla uğraşamam. Madem hava topuna çıkmıyorsun sekenleri topla diyorlar üşeniyorum denk gelirse toplarım 20 sn ayağımda tutup stoper arkadaşıma geri veririm. Taraftarlar beni bulunmaz hit kumaşı avrupa takımlarına ustaca atılmış bir transfer çalımı olarak görüyorlar halbuki tek istiyenim eski takımım fiorentinaydı. bilin bakalım ben kimim
Fransız menajerler şu an böyle bekliyor bizimkileri :profil resmini Jelert yaptık o değilde bizede saplattıracak arada kaynıyacağız![]()
Oo sakat futbolcu ha? Ne güzel! Tam bize göre!Oha Djalo çaprazları yırtmış geçen sezon 16 dk süre alabilmişSon güne nerde sakat var bize öneriyolar herhalde
Lan stoper alcanıza Trippier alın illa sövelim mi.
çapraz kopartmış. Luyi geldi aklımaDjalo 1.90 yazıyor TM. Hızı da varsa hemen alalım.