- 18 Mayıs 2011
- 53.003
- 56.879
- 4.613
TELLEEEEESSSSS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 transfer iyi bir hoca ile bu dediğin şeyler tamamen pozitif şekilde bize döner. Herkesin derdi bu. Sezon gitmesin diye yangın yapıyo insanlar. Umutsuzluk yapılmayan şeyler yüzünden. Kimse yönetime ve hocaya güvenmiyo. Özellikle yönetime güven sıfır. İyi oyuncuların kötü hocalara rağmen şampiyon olmasının mümkün olduğunu yaşadık daha önce. Arkada tetikleyen toparlayan Erden Timur gerçeği vardı tabiKimsenin şampiyonluk ümidi yoksa millet niye hala transfere bu kadar taktı anlamış değilim. Gelen isimler -stoper, sol bek ve 10 numara konuşuluyor- genel çerçeveyi ki burada 1. etmen orta saha oluyor, değiştirmeyecek. Bu yıl şampiyonluğun FB-BJK arasında geçeceği kabak gibi ortada halbuki. 4 büyükler arasındaki en kötü orta saha hattına sahip takım biziz. Hadi kaliteyi de geçeyim, fizik kondisyon açısından da bizden korkunç derecede iyiler. Rotasyon desen o da yok. Atanın tutanın iyi olmalı derler, tutanın senin direkt yok. 60 tane maç oynayacağız ama rotasyonun bile yok. Yedek sol bekin orta saha orjinli Berkan, yedek sağ bekin kanat orjinli BAY. Hoca ve yönetim konusunu işin içine bile katmadım. Burdan şampiyonluk çıkma ihtimali yüzde 1 bile değil.
Bence Amrabat’tan falan iyi 6 numara. Ama eksikleri doldurmaktan kendine yer kalmıyor.Kaan'ın işi bu. Eksik yeri doldurmak, yoksa kendisine gerek kalmıyor.
Bende rabiotu alacağımızı düşünüyorum hocam rabiyonunda bizden daha iyi tercihi kalmadı bizimde biz ona o bize Şuandedim işte jacob cherki rabiot
Evet belki bizim sisteme uymaz ama yıllarca üst seviye takımlarda solbek oynayan bir oyuncu solbeksiz olmaktan iyidir herhaldeDefansi zayıf, fizik olarak yetersiz telles. Bizim savunma hattına derman olmaz bence.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan ancak FB'den 6 filan yersek gider.3 transfer iyi bir hoca ile bu dediğin şeyler tamamen pozitif şekilde bize döner. Herkesin derdi bu. Sezon gitmesin diye yangın yapıyo insanlar. Umutsuzluk yapılmayan şeyler yüzünden. Kimse yönetime ve hocaya güvenmiyo. Özellikle yönetime güven sıfır. İyi oyuncuların kötü hocalara rağmen şampiyon olmasının mümkün olduğunu yaşadık daha önce
Ölüsü iş yapar hocam sakatlık sorunu yok defansı iyidir en azından ismi geçenlerden yahu en azından orjin bek adamtelles de artik eski telles degil ama
Pozitif düşünmekte fayda var ağabey yoksa sorunları bizde görüyoruz manyak değilizAhmet Okan ile "OLUMLULUK" saati