Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.355
- 18.957
- 2.083
.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 2 kez yazdın rtaş?Merkezde Mertens ile birlikte kullanılacaksa ben kalmasını isterim Ziyech in hala top ayağına geldikten sonra yapabileği şeyler var
Ama sağ kanat değil artık
Diyelim ki burda da o ifade kullanıldı. Hukuken ceza gerektirmeyen bir ifade bile neden seni bukadar rahatsız ediyor eger dursun veya yönetimden biri akraban değilse. Bir insan her türlü yanlışı yapıp gs ye zarar verecek bi yağlı surat denmesi sana bukadar ağır gelecek. Neden ?Zaten genel sosyal medya olarak bahsediyordum. Onun dışında da bir çok defa kullanıldı yağlı surat ifadesi.
Bilmiyorum renktaşım cevap yaz seçeneğine tıkladım paylaşmadı bir daha tıklayınca 2 kere göndermişNiye 2 kez yazdın rtaş?
Dursun daha agır ifadeleri hak ediyor desem bence yanlıs bir sey demis olmam.Diyelim ki burda da o ifade kullanıldı. Hukuken ceza gerektirmeyen bir ifade bile neden seni bukadar rahatsız ediyor eger dursun veya yönetimden biri akraban değilse. Bir insan her türlü yanlışı yapıp gs ye zarar verecek bi yağlı surat denmesi sana bukadar ağır gelecek. Neden ?
Kimseye üstü kapalı verdiğim bir mesaj yok. Dursun Özbek özelinde değil herhangi bir Gs başkanı, oyuncusu, teknik adamı vb. hakaret edilmesinden hoşlanmıyorum. Dursun Özbek hemen gitsin maalesef yeniden seçildikten sonra yönetilememe üzerine ders verdi sırf hakaret ile eleştiri ayrımı yapılmalı dedim diye işi yine farklı yerlere çekiyorsun.O üstü kapalı buraya da mesaj veriyor. Dursuna laf edilmesinden hiç hoşlanmıyor kendisi
Jakobsun niye hiç uçaktan indikten sonra basına resimleri düşmedi?
Lan bu herif kör kütük sarhoş geldi de basından mı gizliyorlar yoksa?
Son gün faksı yine tersten saplarlarsa şaşırmam.Son 48 saat kala büyük skandallar yaşayacağız gibi hissediyorum
Bundan öncekileri unutalım bu yönetim asıl şovunu şimdi yapacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok basit insanlara hakaret edilmesi hoş bir davranış değil. 2. olarak dediğin kişi GS başkanı hali hazırda. Onun dışında ağır geldiği gibi durumdan ziyade hoşlanmama durumu var dediğin gibi ağır gelseydi şikayet ederdim en basitinden ki bir kaç ciddi ağır hakaret için etmiştim.Diyelim ki burda da o ifade kullanıldı. Hukuken ceza gerektirmeyen bir ifade bile neden seni bukadar rahatsız ediyor eger dursun veya yönetimden biri akraban değilse. Bir insan her türlü yanlışı yapıp gs ye zarar verecek bi yağlı surat denmesi sana bukadar ağır gelecek. Neden ?
Jakobsun maçını buldum izliyicem de bu gerçek maç mı pes maçı mı