Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu cocugun alkol muhabbetinin kaynağı ne? Tek kaynak Cem Uzan ve Hazar Büyüka mi?

(ps: haberde maliyetin yazılandan az olduğu ve opsiyon ibaresi falan görünce pambik gibi oldum çocuğa karşı :) her an haciymis diyebilirim.)

Gedsondan bir bok çıkmaz. 3-5 haftaya yatışa başlar.

Tekme atan bileğe basan adamlara kartları vermemek için direnen bir var ekibi olduğu sürece at oynatırlar.

Cherki gelirse çok tatlı iş olur. Ama 4 3 3 yalan olur o da ayrı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakma ama senin ki enteresan bir durum ve bu savunma mekanizmanın sadece dursun yönetimine has olduğunu düşünüyorum. Bu ülkede her başarısız başkana hakaret eden insanlar olur yeni birşey değil. Burak elmasa hakaret edenlere tepkin nasıldı mesela. Ayrıca seninki sadece hakaretle de ilgili değil dursun yönetiminin hareketlerini bir noktaya kadar aklama ve izah etme gayretindeydin yanlış anımsamıyorsam ama bir noktadan sonra boşa gayret olduğunu görüp dursunun haraketlerini savunmaktan vazgeçtin
Bakabilirsin zamanında ilk başta Elmas'ı da savundum. Torrent'e çaycı yazdığımı da göremezsin ki o konuda da rahatsız olmuş ve belirtmiştim Gs hocası çaycı falan yazmak yanlış diye. Yani bir kişiye özel bir durumum yok benim. Gelelim hareketlerini savunma işine Florya olayında vardı o da savunmadan ziyade GS yapamaz düşüncesine katılmam ve bahsedilen 1 milyar dolar rakamına pek inanmamdı bahsettiğin konu bu herhalde. Diyelim bu konuda ben yanlış düşünmüşüm hatalıyım. Peki bu konuda yönetimle farklı düşünen kişiler Süheyl Batum, Rezan vb. gibi isimler neden yetki genel kurulunda zaten bloke hesap olayını tekrar ekleterek ki iyi ekletmişler o ayrı bahsedilen minimum %50 hasılat paylaşımlı şekilde yetki vermek için bizim çekincemiz kalmadı diyerek yetki verdiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt