Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para var neden en kötü tercihi alıyoruz art niyet aranır artık.

arias kötü veya iyi 10m+ kadar para verip süpriz yumurtadan ne çıkarsa. daha net isimler daha ucuza giti bu sezon.
20 kağıt verebiliyorduk madem , neden Fred gibi net bir oyuncu almadık diyor insan, sagbeke +10 verebiliyorduk madem ufff neyse

Genel kurul öncesi UEFA tepemizde diyip sonrasında 30 m euro harcayıp 15 m euro'da Arias'a verecekler.

soton bu herifi sepetlemağa uğralıyormuş
benficaya gidecekken suya düşmüş
sudan çıkarıp renklerimize katabiliriz
bi ara revaçta bi tipti
Oha 15 milyon euroya biz gidip aras denen sünepe peşinden koşuyoruz öyle mi. Birileri bizi çok pis yiyor yav.

yakuptan hala vazgeçmemişler şaka gibi. Yav kardeşim sanki sol bek var yıllardır yarım devre daha idare ederiz. Cins cins topçular almayın.

bu haysiyetsiz roma biz olmasak kimi transfer edeceklerdi?
dybala, paredes, renato, hermoso,...

bu arias işini cok kurcalıyor

menajer ilişkisi var büyük ihtimalle

keremide ondan göndermeye calısıyorlar

kac gündür kaşıyorlar zaten

adam kabul etmemiş hala tekrar düşünecek vs

Kesin ya.

Kerem gitmeyecek bu yer cücesi gelmeyecek.

Okan da kendi boyuna göre takım istiyorsa gitsin U17 Milli takımını çalıştırabilir.

İyice sinir etmeye başladı bu sene 2 aydır

Sivas bugün çok iyi kapattı ve sistem takımı diyebiliriz. Sivas karşısında bile 2-3 kere o şansı buldular.

Futbolda en zor savunulan şey hareketli koşuya anlık atılan paslardı. İstersen çok hızlı ol, doğru zamanda geldiyse engelleyemezsin.

Doğru zamanda geldiyseyi yapan oyuncu Rafa Silva.

trde sistem takımına biraz benzeyen üç takım ne yazık ki fb, başak ve alanya

biz dahil başka yok

bjk biraz bizim iki sene önce ki takıma benziyor ama sürekliliği olmayacak bjknin bizde ki gibi
ki bizide hatay depremi kurtardı
gaz oyunu yavaş yavaş düşüyordu

ardanın eyüpünü izleyemedim daha

gedsonda bu gazın parçası dediğim gibi

Jakobs için L'Equibe 1 kiralama+ 7.5 opsiyon demiş. Zorunlu da dememişler.

Kimse kusura bakmasın taraftarda da suç var. Transfer yaptıkça kulübün parasını sıçıp batıracakları bariz belliyken hâlâ transfer de transfer diyorsunuz. Alın size transfer jakobs’lar aria’slar doya doya izleyin.

1 aydır falan aman kimseyi almasınlar diyorum. Gerekirse sahaya eksik çıkalım. Getirecekleri adamları alırken ayrı gönderirken ayrı kazık yiyeceğiz. Bunu bile bile ne transferi istiyorsunuz?

kanat forvet onermeyi birakalim

Ne Ariasmış ya şu adam hakkında adamakıllı fikri olan var mı

Niye bu kadar çok istiyoruz
Domuz gibi topçu diyedir. Bir de çalışkan. Muhtemelen hücumda sırtı dönük top alabilen çalışkan bir oyuncu diye istiyorlar. Bir çok mevkide de oynuyor. Kerem ve Barış'ın oyun disiplini düşük bu arkadaşın oyun disiplini yüksek görünüyordu Copa'da. Ama Cherki gibi özel yetenek işlerini pek görmedim ben.

Transfer döneminin gösterdiği sonuca göre bonservisli oyuncu almasın bu arkadaşlar.

Chelsea, Lyon vb. kadrosu şişkin kulüplerden kiralama yoluna gidilirse iyi olur.

burda ariasın menajeri konusmus

@Murat Onder videosu gibi ama ispanyolca bilen renktaşlar cevirsin

Domuz gibi topçu diyedir. Bir de çalışkan. Muhtemelen hücumda sırtı dönük top alabilen çalışkan bir oyuncu diye istiyorlar. Bir çok mevkide de oynuyor. Kerem ve Barış'ın oyun disiplini düşük bu arkadaşın oyun disiplini çok yüksek görünüyordu Copa'da. Ama Cherki gibi özel yetenek işlerini pek görmedim ben.
Ben de tam onu soracaktım. Cherki mi Arias mı? Sanırım ikisi de benzer bonservise gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt