Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arias gelsin. Neden gelsin yedekte sağlam bir oyuncun olur. Keremle Barışa forma tehditi oluşturur. 10 numarayıda yedekler.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7/10 performans verse bile zor karla satacagin adamlari niye almaya calisiyoruz?

Sara baya iyi oynamazsa zaten 18+x veren olmaz. Iyi oynarsa belki PL den biri bonuslarla 25 verir.

Arias 27 yasina girecek ve bu herife gercekten bonusla 15 verirsek, o parayi anca acayip iyi performans gösterirse bir daha görürüz.

Jelert icin gecerli degil bu. Kendini fiziksel gelistirirse ve biraz özgüvenli olursa, orda iyi performans sayesinde kar yapma firsati olur.

fatih-terim-fatih.gif

Hatırlatma ihtiyacı hissettiğim için tekrar:

Avrupa'ya 25 oyuncu bildirebiliyoruz. Bunların 17 tanesi serbest oyuncu. Geriye kalan 8 tanesinin 4'ü kendi altyapımızdan olmak üzere hepsi Türkiye'de yetişmiş olmalı. Bu 25 oyuncu dışında iki tam sezon bizim kulübümüzde oynamış 2003 ve daha sonrası doğumlu sınırsız oyuncuyu B listesinden bildirme şansımız var.

Yani şu an 17 serbest oyuncunun dışında bildirebileceğimiz oyuncular altyapıdan yetişmiş olan Batuhan Şen, Metehan Baltacı ve Yunus Akgün ile Abdülkerim Bardakcı, Barış Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı. Taylan'ın gönderileceğini ve önceki listeye dâhil edilmediğini düşündüğümüzde kafadan iki eksiğimiz oluyor kadroda. Bahsedilen oyuncuların herhangi biri eksildiğinde ise yerine aynı statüden oyuncu eklemek gerekecek.

Bu arada Yusuf Demir geçtiğimiz sezon kiralanmasaydı bu sene B listesinden kadroya eklenebilecekti ancak şu an sadece 17 serbest oyuncudan biri olarak eklenebilir.

Ben de tam onu soracaktım. Cherki mi Arias mı? Sanırım ikisi de benzer bonservise gelecek.
Öncelikle iki oyuncu hakkında da genel geçer bilgi var bende. Sadece Copa'da izledim Arias'ı. Hatta oynarken de konuşmuştuk bizim takım ile ilgili bu forumda. Cherki'yi daha az izledim ama oyuncuyu biliyorum. O daha ofansif ve daha özel oyuncu bana göre.

Arias biraz görev adamı gibi duruyordu. Pis işleri yapıyordu. Özel bir yeteneği yoktu ama çok mücadele ediyorlardı. Bence Kolombiya mükemmel bir milli takım. Hem çok atletler hem de çok teknikler. O organizasyonun içinde de hamallık işlerini iyi yapıyordu.

Kerem gidip Arias gelince takımda gene 2 tane kanat oyuncusu oluyo bu nasıl bir strateji :d Bu sene minimum 10 avrupa ( eşek değilsek ilk 24 dışında kalmayız) maçı oynayacağız bütün yükü Barışla kerem/ariasa mı yükleyeceğiz :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt