Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok istediği oyuncu mu ? 3-4 kere izledim vallahi de billahi de tillahi de salağın kazmanın önde gideni bu herif ulan dalga mı geçiyorsunuz. Yönetim,Okan zaten günü gelecek gidecek o scout ekibini de yeni gelecek yönetim degistirmezse onların da abv
Kesinlikle almamak lazım o zaman

Allah belanızı versin.

ugurcan sezona cok iyi basladı
musleranın yerine dusunulebilir

Cezam bitmiş. Boys maçından önce yapılan açıklamadan sonra yönetimdekilere deyince neden ceza veriyorlar anlamadım.

Ne ön tarafa ne de arka tarafa transfere gerek yok çünkü orta sahayı Torreira ve Sara ikilisi ile tutmaya çalışan bir hocamız var. O yüzden nereye adam alırsan al hiçbir şey değişmez.

Bu seneden tek beklentim sezon sonu gelmeden Nisan'da seçim olması onun dışında hiçbir beklentim yok. Hatta mümkünse transfer yapmasınlar çünkü bu zamanda gelecek adamdan ya zarar ederiz ya da 1 yıl sonra göndermeye çalışırken kalan sözleşmesinin paralarını ödemek zorunda kalırız.

Rezil herifler. Okan sen de bunları koruyorsun ya sende hak etmiyorsun. O çok güvendiğin galibiyet serileri var ya heh onlara rağmen ilk senin kelleni alacak sen hala oyun moyun, galibiyet serisi cart curt konuş...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Batağa sürükleniyoruz malum gruptan ses çıkmıyor. Ölü taklidi yapıyorlar.

Kadroyu iyice daralttık, yok yani satsak içim yanmayacak gönderdiğimiz adamların parasını verip gönderiyoruz sonra 10, 15 milyon bonservis verip oyuncu alıyoruz.
Gönderdiklerimizde kiralık gelecek sene kadro saçma şekilde şişkin olacak 1 yaş daha yaşlanmış zaha, bitik zaniolo'dan falan nasıl fayda sağlayacağız, köhn? O ne olacak.

Böyle planlama olmaz

Yok mu babayiğit bir Kolombiya karteli forumca para toplayalım Ariasi 4 Eylül gecesine kadar kaçırıp karanlık odada tutsun

Keyfi yerinde olan hiç kimse yönetimin iş bilmezliğine ses çıkarmıyor
Bunlardan birisi de Okan hoca maalesef
Yalnız bilmiyor ki yarın bir gün ilk yangında kendisine tekmeyi basıp taraftarın önüne atacaklar.

Şu herif çok ısrar ediyor diye Arias falan almayın. Önce verdiği €50m'lik zararı telafi etsin ondan sonra 30 yaşında ne idüğü belirsiz topçulara €15m bonservis harcatsın

Lucas-Sara
Barış - Arias/Cherki - Kerem

Gibi bir planlama mı acaba. Kanat oynayabilen forvet arkası, Dries rolünü verebileceğimiz bir isim mi bakılıyor. Zira Dries üstad sezonu as olarak götürmesi zor bir ihtimal.

Eyüpspor Trippier’i istiyormuş, biz de düşünebilirdik iki bekte de oynar.

Tarafrar forumun tutumu, jacobs alkolik dalga geciliyor. Istenilmeyen adam hale geldi daha oynamadan. Demekki iyi oynayip basarili olacak.

€40m+ gömdüğümüz üçlüye bak. Jelert Jakobs Sara. Bunları satarken totalde €20m kazansak başarı sayacağız. E o zaman sahadayken bizleri uçuracaklar mı? Hayır aksine hiçbiri banko seviye bile değil. Olacak iş değil yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt