Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun bir süre sonra forum ilk kez giriyorum. Sırf bu postu yazmak için girdim. Sonrasında tekrar uzaklaşacağım.

Bugün gk üyesi bir yakınımla konuştum. Ne kadar doğrudur bilinmez ama söyledikleri aynen şu şekilde:

Florya yetkisi verilirken konulan en az %50 pay maddesinden başkan çok rahatsızmış. Bu nedenle aynı Riva'da yaptığı gibi sıcak para girişiyle borçların en azından bir kısmının ödenebilmesi için %50'nin çok daha altında bir miktara kulübü razı etmek istediğini ve bunun için de kasıtlı olarak saçma sapan paralar harcayıp borcu artırdığını söyledi. Böylece batıyoruz edebiyatı yapıp kulüpte bir panik havası oluşturulacağını ve kolay bir şekilde peşkeşin tamamlanabileceğini düşünüyor yakınım.

Ne kadar doğrudur ya da uygulanabilir bilmiyorum ama bazı gk üyeleri aynen bu yazdıklarımı yaşayacağımızı düşünüyor.

Önemli bir konu olmasa yine girmezdim ama birilerinin bunları okumasını istedim.

Bu arada Okan hocanın müritleri de mutludur umarım.

Milletteki bu rabiot aşkı ne Allah aşkına. Anlamıyorum. Kağnı gibi herif. Modern futbola uymuyor. Juve saldı. Kimse istemiyor. Sen gel 13 milyona hojberg alama. 15 e albert gronbaek alama. Git kimsenin almadığı adama senelik 9 mil maas 7 mil imza parası kontrat ver. Diyecek hiçbir şey yok vallahi

Arias kim ya? Kafayi yememek isten degil. Bu kulubun paralari bu kadar nasil soyuluyor? Ey Okan hoca! Ne yapmaya calisiyorsun? Oglun mu yapiyor transferleri?

Cok beceriksizler ama bonservis ücretinden nasıl para cukkalayabilirler ?
Ornegin Sara icin Norwich'e odeyecekleri 18 milyondan nasıl cukkalayabilirler ? Norwich'le 15'e anlaşıp 18 milyon diye mi açıklayacaklar ?
Bonservis ne kadar yuksek olursa, komisyon da o kadar yuksek olur. Bu kadar basit.

Duzenbazlik zaten kulup seviyesinde olmaz, menejer seviyesinde olur.

Bonservis ne kadar yuksek olursa, komisyon da o kadar yuksek olur. Bu kadar basit.

Duzenbazlik zaten kulup seviyesinde olmaz, menejer seviyesinde olur.
Menejer bonservisden komisyon mu alıyor ? Biz Boey'i 30 milyona satınca Boey'in menajerine komisyon mu verdik ? Bilmediğim icin soruyorum.

Arias bu günkü maçta oynadığına göre bitmeye yakın bir durum olduğunu sanmıyorum. Öyle bir durum olsa oynatmazlardı bence.

bitti dediği tadilat için. yetiştirmeye çalıştığı 2 isim arias ve cherki demek istemiş.

Milletteki bu rabiot aşkı ne Allah aşkına. Anlamıyorum. Kağnı gibi herif. Modern futbola uymuyor. Juve saldı. Kimse istemiyor. Sen gel 13 milyona hojberg alama. 15 e albert gronbaek alama. Git kimsenin almadığı adama senelik 9 mil maas 7 mil imza parası kontrat ver. Diyecek hiçbir şey yok vallahi
Rabiot gelsin gitsin falan demiyorum da kağnı gibiden kastınız nedir tam olarak? Rabiot bildiğin full paket bir orta saha oyuncusu. Modern futbolda bir orta sahanın yapması gereken her şeyi yıllardır belli bir seviyede yapabiliyor. Çeviklik için bir şey diyemem 1.90 neredeyse adam ama fiziğine göre oldukça hızlı hatta patlayıcılığı da olan birisi. Bugün birkaç mesajda daha gördüm ağır, kağnı gibi yorumlar ama yıllardır izlediğimiz bildiğimiz bir adam. Mesela mesajınızda ismi geçen Hojbjerg Rabiot'a göre kaplumbağa gibi birisi ki bambaşka profiller zaten.

Mesajımın transferlerle bir ilgisi yok, sadece Rabiot nasıl kağnı gibi oluyor onu anlamadığım için sormak istedim.

Rabiot gelsin gitsin falan demiyorum da kağnı gibiden kastınız nedir tam olarak? Rabiot bildiğin full paket bir orta saha oyuncusu. Modern futbolda bir orta sahanın yapması gereken her şeyi yıllardır belli bir seviyede yapabiliyor. Çeviklik için bir şey diyemem 1.90 neredeyse adam ama fiziğine göre oldukça hızlı hatta patlayıcılığı da olan birisi. Bugün birkaç mesajda daha gördüm ağır, kağnı gibi yorumlar ama yıllardır izlediğimiz bildiğimiz bir adam. Mesela mesajınızda ismi geçen Hojbjerg Rabiot'a göre kaplumbağa gibi birisi ki bambaşka profiller zaten.

Mesajımın transferlerle bir ilgisi yok, sadece Rabiot nasıl kağnı gibi oluyor onu anlamadığım için sormak istedim.
Ağır bir oyuncu yani kağnıdan kasıt olarak. 1.90 boy kesici ama ha diyince topu dikine ileri taşıyan bir oyuncu değil. Teknik fizikli. Şimdiki takımlar biraz hızlı oynuyor renktaş. Misal takım olarak ileri çıktık rakip ceza sahasına girmeden top kaybında rabiot geri gelemez. Oyunu açar pas alışverişi yapar. Kaliteli topçu ama benim görüşüm yavaş. Misal mesajda albert dedim o topu dikine surebilecek bir oyuncuydu.

Plansız olduğumuzu Hermoso olmayınca stoper almayacak oluşumuzdan anlamak gerek.
Tamam Hermoso elit ve iyi bir stoper bende isterdim ama temel ihtiyaç mı şuan hayır,bunu da başka hiçbir ismi o mevkiye getirmeyeceğimizden anlayabiliriz.

Orta sahamızda dinanizm yok,beklerde eksiğiz,takımda kanat kalmadı hatta 10 numaran 37 yaşında ama biz ne hikmetse başka mevkiye fırsat transferi kovalıyoruz.
Üstelik Avrupa’yı hedef gösterip, yalnızca 2 günlük süremiz kalmışken , yazık gerçekten.

Son gün gidipte Arias veya ona benzer bir profile bonservis vereceklerine gitsinler Chelsea’den,Psg’den adam kiralasınlar da bari sayısal olarak eksik kalmayalım birde komple gittiklerinde getirdikleri adamları yok parasına hatta maaşlarını da ödeyip göndermek zorunda kalmayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazen tanımıyorum denmeli yav cidden rabiota roket demiyorumda agir falanda degil yani. 5 kisinin içinden hizla çikmasa da kucuk dokunuslarla top bile surer yani. Nasıl agir vasita oluyor ise.

Ağır bir oyuncu yani kağnıdan kasıt olarak. 1.90 boy kesici ama ha diyince topu dikine ileri taşıyan bir oyuncu değil. Teknik fizikli. Şimdiki takımlar biraz hızlı oynuyor renktaş. Misal takım olarak ileri çıktık rakip ceza sahasına girmeden top kaybında rabiot geri gelemez. Oyunu açar pas alışverişi yapar. Kaliteli topçu ama benim görüşüm yavaş. Misal mesajda albert dedim o topu dikine surebilecek bir oyuncuydu.
Demek istediğinizi şimdi çok daha iyi anladım, evet örneğin Ndiaye gibi topu alıp 40 metre yardır yardır gitmez ama Rabiot dediğim gibi full paket birisi. Gerektiği anlarda topu pres altında sırtı dönük alıp çalım atıp ileriye de taşıyan birisi ki bizim forumda bahsedilenin aksine oldukça da çalışkan bir isim. Yay çevresinde kaptırılan toplarda da asılda rakibi metrelerce kovalayıp, inatlaşıp topu kapan, kontra önleyen de birisi aslında. Zaten Rabiot'un olduğu bir senaryoda Lucas arkada sigorta rolüne geri dönüp bitmeyen ataklarda topları toplayacak isim olacaktır tekrar. Rabiot ve Sara ile oyun hızımız çok artar ama biz ne dersek diyelim Okan Buruk'un oynatmak istediği oyunda şu an kim gelirse gelsin ne yapacak büyük bir bilinmezlik var. Umarım şu transfer sezonunu bir şekilde iyi tamamlar sezon sonunda da 5. yıldızı alırız. 🙏

Teşekkürler güzel bir şekilde açıkladığınız için :hat:

Bizim yönetimin Rabiot'u alması icin baska kulüplerden aldigi tekliflerin en az iki katini vermesi lazım; o zaman bile Arabistan'i seçebilir. Beceriksiz oldukları kadar antipatiklerde, sıfır karizma. Adamın aklında Galatasaray'a gelmek varsa bile bunları gördükten sonra vazgeçebilir.

Menejer bonservisden komisyon mu alıyor ? Biz Boey'i 30 milyona satınca Boey'in menajerine komisyon mu verdik ? Bilmediğim icin soruyorum.
İşin Aslı, bize kasadan 18 çıktı diyorlar. Ama gerçekte çıkan daha fazladır. Daha önce de olmuş bu. Ndiaye’yi 7.5 açıkladılar ama gerçekte kasadan 12 gitmiş bu işe. 4.5 nerelere gitmiştir acaba? Şimdi bunlara hırsız desen suçlu olacaksın.

okan giderayak bize arias'ı kilitleyecek gibi duruyor. 1 senedir görüyorum arias hakkında yazılanları okan hocanın isteği olduğunu söylüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt