Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper alınırsa ramos veya matipten birine hazırlayın kendinizi

Adım adım yaklaşıyor

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Brezilyalı golcü Alan Carvalho’nun sarı-kırmızılılara gelmek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. Pato için de konuşan Albayrak, oyuncunun kulübü ile ilgili sorunlarını halletmesi için zaman istediğini belirtti. Abdurrahim Albayrak ayrıca 10 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını da sözlerine ekledi.​

“Alan ile ilgili gelişmeleri aktarayım. Alan ile çok öncelerden kendisi ve kulübü ile anlaştık. Aramızda pazarlık yapılacak hiçbir şey söz konusu değil. Alan’ın kendisine de, kulübüne de çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz iyi ve güzel davrandılar. Her şey yolunda gidiyor. Birden bire transfer yattı diye haberler çıktı. Bekleyip göreceğiz”

Ya olay oyuncunun kısa olması çelimsiz olması değil bir takımda 2 tane olur böyle kısa oyuncu fiziksel açıdan zayıf adam hadi çok iyi oyuncudur 3 olur bir takımın orta sahası beki kanatları hepsi mi kısa olur daha gidip 1.65 lik kanat bakıyoruz gidin datro fofana alın illa çalım becerisi olmasına gerek yok bize fiziksel üstünlük kuracak adamlar lazım hummels fofona rabiot mesela bu üçünü çek takımın fizik kalitesi otomatik olarak yükselir güçleniriz

Bu Jhon denen cuce 27 yasindaymis yahu. Bula bula bunu mu bulmuslar bir de 15 milyon euro falan yaziliyor. Lan gidin Fransa'dan bir kanat bulup getirin Allahin cezalari he yok illa Guney Amerika'dan olacaksa bir genc Brezilyali bulup getirin yasi max 21 olan. En azindan ileride satma durumun da olur, elin adami buluyor siz ne yapiyorsunuz lan?

galatasaray üyeliğimi sonlandırma kararı aldım.

fatih altaylı

ara ara güzel haberler de olmuyor değil

Ne akla hizmet Hermoso'ya gitti bunlar stoperden ziyade daha önemli eksiklikler var. Madem Hermoso'ya 5.5 m Euro teklif ettik demek ki limit de var yarın limit yok demesinler

Bu John denen cuce 27 yasindaymis yahu. Bula bula bunu mu bulmuslar bir de 15 milyon euro falan yaziliyor. Lan gidin Fransa'dan bir kanat bulup getirin Allahin cezalari he yok illa Guney Amerika'dan olacaksa bir genc Brezilyali bulup getirin yasi max 21 olan. En azindan ileride satma durumun da olur elin adami buluyor siz ne yapiyorsunuz lan?

Okan Hocam kendi gibi koşuyor diye istiyor.

Dün videosuna denk geldim aynı UEFA finalinde çıplak ayak koşuşu kupayı aldığımız an.

Boyu da yakın tabi 1.67 sanırım.

bu arias denen herifi dün 55 dk izledim 2 tane tribüne şut gönderdi onun dışında hiç bişey görmedim ama ben kapattıktan sonra iyi oynamış sanırım ayrıca bunun bonservisi iki ayrı kulüpteymiş imkanı yok 1 günde 2 kulüple birden anlaşmasının bu yönetimin daha bir kulüple anlaşamıyolar

Okan Hocam kendi gibi koşuyor diye istiyor.

Dün videosuna denk geldim aynı UEFA finalinde çıplak ayak koşuşu kupayı aldığımız an.

Boyu da yakın tabi 1.67 sanırım.
Ya o degilde Ajax bugun Bergwijn'in satilmasini istiyor bu paraya gidip onu alirim daha iyi en azindan EPL gormus ve Hollanda milli takim oyuncusu falan deriz.

Mus
Jelert
Sanchez
Nelsson
Jakobs(geldi galiba)
Toreyra
Sara
Ziyech
Mertens
Icardi
Bats
Yusuf

Sergio
Cicaldau

14 yabancı var şu an

Transfer dönemini Jacobs ile kapatırsak kadromuz nasıl olur:

1725277054253.png

( Ziyech gidici, Oliveira kadro disi olur, 1-2 genc arkadasimizi yazmadim)

Bu Jhon denen cuce 27 yasindaymis yahu. Bula bula bunu mu bulmuslar bir de 15 milyon euro falan yaziliyor. Lan gidin Fransa'dan bir kanat bulup getirin Allahin cezalari he yok illa Guney Amerika'dan olacaksa bir genc Brezilyali bulup getirin yasi max 21 olan. En azindan ileride satma durumun da olur, elin adami buluyor siz ne yapiyorsunuz lan?
Vermiyorlar o para brezilyada baya fenomen adam ligin en iyisi falan diyolar 45-50 istiyorlar taraftarları 😂

Vermiyorlar o para brezilyada baya fenomen adam ligin en iyisi falan diyolar 45-50 istiyorlar taraftarları 😂
Kimse dogru duzgun takip etmedigi icin ezbere konusuluyor genelde yoksa isteyen nasil bulup aliyor? Daha gecen hafta 2 tane sozde wonderkid transfer oldu biri bu:

digeri de su:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt