Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arias denen herifi dün 55 dk izledim 2 tane tribüne şut gönderdi onun dışında hiç bişey görmedim ama ben kapattıktan sonra iyi oynamış sanırım ayrıca bunun bonservisi iki ayrı kulüpteymiş imkanı yok 1 günde 2 kulüple birden anlaşmasının bu yönetimin daha bir kulüple anlaşamıyolar
Gelirse bir fedakarlık yapıp maçların 10. dakikasında kapatırsan iyi oynamasına vesile olursun kardeşim.:D

Madem para yok kuculecektiniz neden taraftara paramız var kasa dolu ayağı çektiğiniz bu yaptığıniz aleni küçülme bedelini ödersiniz.TRANSFER ler nerede?

Seri, Lemina, Nzonzi gelmişti heralde bir günde yanlış mı hatırlıyorum

bi ton eksik var hala tek isim düşmüyor hermoso sonrası belki bugün haber servis ettirirler dedim o da yok takviye gelmemesi biraz sıkıntı çıkaracak gibi duruyor.

kiralık jacobs
kiralık ortasaha
kiralık kanat

bu işleri yapalım yeterlidir benim gözümde

Ya bu marmara jeykıp'ın fotosu, uçak bilgisi falan döndü mü? Geldi mi bu adam?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kimse dogru duzgun takip etmedigi icin ezbere konusuluyor genelde yoksa isteyen nasil bulup aliyor? Daha gecen hafta 2 tane sozde wonderkid transfer oldu biri bu:

digeri de su:

Bziim zaten kaybettiğimiz nokta şu taraftarın yıldız oyuncu sevdası bitik leş ama isimli adamları bulup geliyoruz sonra neden takım zayıf yönetici olsam lig2 Portekiz Arjantin ligleri 2.ligler hollanda 2. Dahil her yere izleme komitesi gönderirim çökerim ne kadar potansiyelli adam var sa işime yarayacak direk oynucak olanı alırım potansiyel olup hazır olmayanıda alır kulübünde bırakırım oynatma garantisi olucak şekilde 30-40 milyon harcadık bu sene bu paraya en az 7-8 böyle iş yapacak adam bulursun 3 tanesi tutsa 20-25 den satsan 70-80 milyon eder

Jakobs sessiz sedasiz Turkiye’ye geldi. Karsilama olmadi. Ucak takibi olmadi. Alkol problemi var dediler. Performansi ile herkesi yaniltacak bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt