- 18 Temmuz 2009
- 80.698
- 225.206
- 5.093
50 m euro bons harcadığımız yerde ne küçülmesi lan
Sahadaki takımın maaş ortalaması 2.5 m euro
Sahadaki takımın maaş ortalaması 2.5 m euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne aldığımızın farkında değiliz bence
Bir derdi var belki nerden bilicez abiJakobs sessiz sedasiz Turkiye’ye geldi. Karsilama olmadi. Ucak takibi olmadi. Alkol problemi var dediler. Performansi ile herkesi yaniltacak bence.
İkna edeyim?onun anasını
Cica değil de sergioyu seve seve oynatacakOkan ilk geldiği sene Boey'i kampa falan almayıp lig başlayınca Dubois'in sakatlığı yüzünden oynatmak zorunda kalmıştı. Cicaldau da öyle olur mu dersiniz?![]()
Cicaldau ve taylanı neden denemedi hiç anlamıyorum harbiden oliveradan falan daha iyiler ya 1-2 maç denese olurduOkan ilk geldiği sene Boey'i kampa falan almayıp lig başlayınca Dubois'in sakatlığı yüzünden oynatmak zorunda kalmıştı. Cicaldau da öyle olur mu dersiniz?![]()
Hadi Allah güç guvvet versin. Galatasaray'ımız icin yap bu fedakarlığıİş bana düştü
Cicaldau bizim oğlanın sünnet düğününde oynayamaz yav.Okan ilk geldiği sene Boey'i kampa falan almayıp lig başlayınca Dubois'in sakatlığı yüzünden oynatmak zorunda kalmıştı. Cicaldau da öyle olur mu dersiniz?![]()
Takıntılı çünkü. Geldiği günden beri adamları kampa bile almadı.Cicaldau ve taylanı neden denemedi hiç anlamıyorum harbiden oliveradan falan daha iyiler ya 1-2 maç denese olurdu
O zaman Boey için de aynısını diyorduk abi belli mi olur bu işlerCicaldau bizim oğlanın sünnet düğününde oynayamaz yav.
Cidden cicaldau belki kötü olabilir de Taylan hep yanlış yerde oynatıldı bence 8 veya 10 numara da faydalı olurdu topu güzel kullanan bi oyuncuTakıntılı çünkü. Geldiği günden beri adamları kampa bile almadı.
Evet rdas.. kale arkasında da uçak pisti var inişlerde oyun duruyorStadlarında taç çizginin 10 cm yanından tren hattı geçtiği doğru mu?
8 numara veya 10 numarada iş yapar Taylan biz herifi 6 da kullandık hep sapıttı Torreira yanında aranan kan bile olabilir belli olmaz bu işler pasörlüğü ve şutları güzelTaylan iyi dedirtiyorlar maalesef kimseyi almıyorlarsa kalmalı takımda, Türkiye kupası, rotasyon, olduk bittik noktasında günü kurtaracak kadar oynamasını beklemek dışında yapacak bir şey yok.