Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece 2 sularinda Fabrzio Rabiot Gala haberini girer

Sonra Sabun ondan kopya ceker oda girer
yarin sabaha rabiot saclarini savura savura
Istanbula iner hayirli ugurlu olsun

Bu arada ertan suzgun yine Fabrizo ya kafa tutar transfer bitmedi der alistik

Böyle de demeyelim ya zamanında Carrusca diye bir oyuncu geldi.

Güney Amerikalı kanat oyuncusu ne kadar kötü olabilir ki diye sevinmiştik. Sonra adamın futbolcu olduğuna dair şüphelenmeye başladık.

Bizden sonra ne yaptı hiç bilmiyorum.
Carrusca ne alaka o zaman forumun yarisi daha bebekti?

Elin adami buluyor sende bulacaksin bu kadar basit.

Danso gecen hafta Romaya gidecekti saglik kontrolünü gecemedi vazgecti Roma.

prime xavi gelse baskı da top kapması iyi değilse iş yapmaz, bir şekilde sete dönemiyorsan baskının da anlamı yok. Öyle bir paradoks.. Transferde isme çok takılmamak gerek.

Danso'yu Türkiye'ye getirebilecek para da yok yönetici de yok.

Bencede taş gibi bek aldık bu sefer videolarda da baktım skillslwrden yetmeyip maç kesitlerini se izledim tam bir Dinamo ileri geri gidip geliyor çok süratli
ben alkolikliğini falan bilmem 1-2 kere izledim kero admin için analizimi söyledim 1 ay önce. alkolik falansa bilemem

Danso Roma'ya gidiyordu ama son anda iptal oldu. Roma sonra malum Hermoso'yu aldi.

Simdi soruyorum biz niye Danso'u aliyoruz? Solak bile degil hani Hermoso'da anlarim da.

Gidin kanat ve orta saha alin en kotu bir 10 numara cekin hala stoper bakiyorlar yahu.

Acilen transfer istemiyoruz diye yangın başlatmamız lazım. Yine kazığı sokacaklar yoksa. Kimseyi almamaları çok daha hayırlı. Eldeki oyunculardan (hiçkimse) den bile daha kötüsünü bulup getirir bunlar.

Danso Roma'ya gidiyordu ama son anda iptal oldu. Roma sonra malum Hermoso'yu aldi.

Simdi soruyorum biz niye Danso'u aliyoruz? Solak bile degil hani Hermoso'da anlarim da.

Gidin kanat ve orta saha alin en kotu bir 10 numara cekin hala stoper bakiyorlar yahu.
sanırım okan hoca istiyor stoper çünkü elimizde 3 tane as toper varken 4. iyi stoperi istemenin ne gibi bir mantığı var anlamıyorum yedek biri düşünülse yada üçlü oynasak neyse diyicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt