Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Icardi’yi 40 milyona araplara satip 1 yilligina kiralik Osimhen cekiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir şey demedim ki, olanı söyledim sadece. Roma adamı almamak için kolpa da yapmış olabilir.Mesajımda yeni bir durum değilse diye yazdım zaten güzel kardeşim.Gomisinde buna benzer durumu vardı biliyorsun,sakıncalı bir durumu varsa olmaması onun içinde bizim içinde daha hayırlı tabi.
Ilk bunlar yazmis
erden olsa yarısını kitlerdi napoliye.1 yıllık Osimhen'e 11 milyon maaş ha çok saçma. Zaten kadro dışı adam maaşının hepsini ödemek çok saçma olur.
Avatar on numara kardes.Benim o. O uçak Mallorca'ya gidip döndü 2 saat önce. Birini mi getirdi yoksa götürüp döndü bilmiyorum..
osimhenle zaten 1 maç bile ligde berabere kalacak adamı göndermeyi geçtim , rezil edilmeli rezil , insan içine çıkartırmamalı bir dahaLige 3/3 ile girdik herhalde Osimhen sonrası 36/36 yaparız.
Hermoso transferi geliyor dendiği zamanda bizi muhabirlerden bazıları 3-5-2'ye dönülme planı var diyordu.Chiuso il mercato italiano, il Napoli ha deciso di escluderlo dalla lista della Serie A (I dettagli). Il Galatasaray ha così deciso di accelerare per l'attaccante nigeriano. Inoltre, il club turco ha tempo: il mercato chiuderà il prossimo 13 settembre. Inoltre, il Galatasaray punta poi a passare al 3-5-2, puntando su una coppia d'attacco formata proprio da Victor Osimhen in coppia con Mauro Icardi
Okan Hoca 3-5-2’ye dönecekmiş İcardi gelince Dimarzioya göre