Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.029
- 13.914
- 1.398
Fabrizio ağlayarak haberi giriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S.et biz danso çekiyoruzHummels roma diyorlar.
50 milyon falanolırsa oyuncuda bizi severse hallolur bi şekildeYav icardi den vazgeçemeyiz öyle kolay başka bir yolunu buluruz inş icardi mertens yerine forvet arkası ileride Osimhen daha şık olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem Benfica gitti diyorlar da neye gitti kaça gitti diye söyleyen yok? Orkun Kökçü'yü kanatta falan oynatmışlar son maç acaba olur mu dedim ben de Türk oyuncu sonuçta.Bence harika olur. Varsa bir ihtimal değerlendirmek lazım.
Iste tam orda duruyorum. Ha 3-5-2 falan olursa, süper olur ama Okan hoca onca dayaktan sonra bir tek dizilis degisimine gitmedikten sonra, ondan pek umudum kalmadi.Sistem degisecek tabi bunu almadan once dusunmeleri lazim, sistemden bagimsiz boyle bir firsat elimize gecmisken tabi ki reddetme sansimiz da yok.
Arkadaşlar mizah falan filan değil.Ajax'ın Scout ekibinde konuştuğum 1 arkadaş var.Mike Tresor ismini öndermişler ama diğerini almak istiyomuş yöneticileri.İnşallah biz alırız..
Danso - Roma anlaşması neden olmamış, iyi bir bonservis ödeyeceklerdi sanki ona, sağlık kontrolünden geçememiş demişlerdiS.et biz danso çekiyoruz
Kerem Aktürkoğlu'nun yerine ne güzel olur Mike Tresor transferi reis yavyav murat bi dur allahini seversen zaten ortalık karışık