ben de bize geliyor sanıp mutlu olmuştum hocam..........Heyecandan romaya transfer olduğunu unutmuşum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de bize geliyor sanıp mutlu olmuştum hocam..........Heyecandan romaya transfer olduğunu unutmuşum![]()
Rabiot değil de Mckennie daha mantıklı olabilir 3-5-2'de taşıyıcı bir oyuncuya ihtiyaç var.Osimhen ve Jacobs tamam.
Diger iki oyuncuyu merak ettim mecbur biri kanat olmali. Digeri de Rabiot falansa vay anasina.
Dursun başkan kinlenmiş gibi adminim olaya el attığı ortada Rabyo inerse şaşırmamOsimhen ve Jacobs tamam.
Diger iki oyuncuyu merak ettim mecbur biri kanat olmali. Digeri de Rabiot falansa vay anasina.
Bu nasıl 1 iş ulanGecti borun pazari
Biri stoper olacak bence.Osimhen ve Jacobs tamam.
O biraz salak ya Turkiye'yi istemiyorum falan diyordu. Gelir mi bilemedim.Rabiot değil de Mckennie daha mantıklı olabilir 3-5-2'de taşıyıcı bir oyuncuya ihtiyaç var.
Birde stoper lazim 4 oyuncu alinmaliOsimhen ve Jacobs tamam.
Herifler En Nesyri de acele etmese ki şu an bile Ceko 11 net bitirirlerdi Osimhen’i.Ben en çok acurun suratını merak ediyorum. Şöyle adamlar alacağız şöyle yıldızlar alacağız diye konuşuyordu. Adamların hayalleri bizim gerçeklerimiz oldu. Hahah