Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.624
- 66.740
- 5.003
Hele şükür gardi reyiz dönmüş. Başından beridir bu adamla çalışmalıydınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardi getiriyor oyuncuyu!
3’lüde Sara-Torreira sırıtmaz bence ama oynayabileceğimize dair şüphelerim varBu arada haberlere bakiyorum da Fransa'dan bir stoper de gelebilirmis. O zaman orta saha almayacak yine bunlar.
Biz orta saha alin derken bunlar : sol bek, stoper, sol kanat, santrafor yapiyorlar![]()
Kanatsız oynamaktan baska çare yok zaten artikKerem de gittiğine göre, takımda resmi 2 gerçek 1 kanat kaldı
Kadro kur abiBöyle olmaz, ayni young boys maclarinda gibi maymuna döneriz
Ben bir stoper garanti diye düşünüyorum. 3 isim olmayacaksa da diğer isim Kerem satışı sonrası orta saha olmaz da kanat olur gibi ama bizim 3 transfer yapmamız gerekiyor bence. Stoper - Orta Saha - Kanat. Elimizde 3-5-2'yi iyi oynayabilecek kanat beklerimiz var gibi görünüyor, böyle bir sistemde orta saha ve stoper transferi çok tatlı olurOsimhen ve Jacobs tamam.
Diger iki oyuncuyu merak ettim mecbur biri kanat olmali. Digeri de Rabiot falansa vay anasina.
Heyecanlandim neler oluyor allahim4 transfer daha geliyor..........
Ben en çok acurun suratını merak ediyorum. Şöyle adamlar alacağız şöyle yıldızlar alacağız diye konuşuyordu. Adamların hayalleri bizim gerçeklerimiz oldu. Hahah