Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk hatasında benn ondan iyinoynarim diyen cikar oburu sirtimda tasirim der digeri oyuncu degil der. Ama bugün kötü oynadı demez diyemezJakops bizi şaşırtacak gibi bir his var içimde. Olumlu yönde
Yarına kadar belli olur,stoper transferi kritik.muhtemelen 442 oynayacagiz ben umitlenmek istemiyorum 352 icin
icardinin 50 tane kacırmasına ragmenKerem'in gitmesi tadımı kaçırdı. Ligde 10 gol 12 asist buhar oldu gitti
black ikram yemekten dolayı zehire dönen osuruğun düzeldi mi? :dAbi yemek yemeyi unutmusum heyecandan simdi aklima geldi
Kostic top saklamasini bilen, kafasini kaldirip guzel ortalar acar ayrica cok iyi sutlar da ceker.
Cok suratli degil ama hani Baris Alper gibi degil mesela o konuda. Sakatligi olmasa alirdim onu da ama 3 aydir sakat oldugu icin son durumuna iyi bakmak gerekir.
Birdling Kadıköymu
Ertan Süzgün: "Okan hocanın ve Osimhen şu sıralarda yemek durumu var. Okan hoca, Gardi, Osimhen ve yöneticiler bir akşam yemeği planladı. Okan hoca burada biraz Osimhen ile görüşecek."
Evet benzerlikleri var bana gore de.Tadici andırıyor stil olarak kostic