- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 2.968
RABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT
Nasil ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!!!!

güya parmalı yalanına soktuğum , takım hakkında bir bok bildiği de yok.Ben bir parmalı olarak kabul etmiyorum kendisiniBu Emre Özcan hangi takımlı?
Bana da yaptı 12 ay ceza alacakmışim elendik diye .Ben birine hocaya oyuncuya agir soz alaycı söz söylemem en fazla gs hocasi değil derim gs oyuncusu değil derim. Onu da fırsat için yapmam zaten inadına da yok 1 e satalım sirtimda tasirim yok ondan iyi oynarım gibi komik cümleler kullanmamaya devam edecegimya boşuna sürekli alıntı yapıp durma ya.
cevap vermedikçe daha da fazla alıntı yapıyorsun.
ne yapmak istediğini anlıyorum, gerçekten boşuna vakit ve enerji harcama. zerre kadar bir şey hissetmiyorum seninle ilgili.
bu arada genel olarak yaptığın çok ayıp gerçekten. yetkini kullanıp insanları tahrik edip ceza aldırıyorsun.
üslubun ve üyelere davranış biçimin hoş değil. komik de değilsin.
bundan sonra ne kadar alıntı yaparsan yap, ne yazarsan yaz sana cevap vermeyeceğim. istediğin kadar alıntı yapıp, istediğini yazabilirsin.
Kesin öyle olucak böyle sorunlu tipler ailevi değerlere önem verir buradaki ilgiyi çok sevecekOsimhen Icardi gibi Galatasaray sevdalissi olursa, kalmak icin cirpinir.
Football is on a worrying trajectory, and is in a desperate need of a 'correction'. What a waste of talent. He could be up there with Haaland for being the most dangerous forward in Europe.
Bu Emre Özcan hangi takımlı?
Sonra nolcak Lig gitcek, Avrupa gitcek, 4 ay Osimhen izleyecez tek kazancımız bu olacak.Gitsin yav ocağa kadar izleriz ne olacak