Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, Ahmetcan Kaplan için Ajax ile görüşüyor.

Ahmetcan'ın KAP açıklamasında 'Türkiye'ye dönerse 20 M € tazminat ödenir' diye bir madde yok. Kafanız karışmasın yani. Farioli ‘tamam’ derse Ahmetcan, Galatasaray’a gelecek."

ya boşuna sürekli alıntı yapıp durma ya.

cevap vermedikçe daha da fazla alıntı yapıyorsun.

ne yapmak istediğini anlıyorum, gerçekten boşuna vakit ve enerji harcama. zerre kadar bir şey hissetmiyorum seninle ilgili.

bu arada genel olarak yaptığın çok ayıp gerçekten. yetkini kullanıp insanları tahrik edip ceza aldırıyorsun.

üslubun ve üyelere davranış biçimin hoş değil. komik de değilsin.

bundan sonra ne kadar alıntı yaparsan yap, ne yazarsan yaz sana cevap vermeyeceğim. istediğin kadar alıntı yapıp, istediğini yazabilirsin.
Bana da yaptı 12 ay ceza alacakmışim elendik diye .Ben birine hocaya oyuncuya agir soz alaycı söz söylemem en fazla gs hocasi değil derim gs oyuncusu değil derim. Onu da fırsat için yapmam zaten inadına da yok 1 e satalım sirtimda tasirim yok ondan iyi oynarım gibi komik cümleler kullanmamaya devam edecegim

man utd forumunda isyan ediorlar

Football is on a worrying trajectory, and is in a desperate need of a 'correction'. What a waste of talent. He could be up there with Haaland for being the most dangerous forward in Europe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt