Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da yaptı 12 ay ceza alacakmışim elendik diye .Ben birine hocaya oyuncuya agir soz alaycı söz söylemem en fazla gs hocasi değil derim gs oyuncusu değil derim. Onu da fırsat için yapmam zaten inadına da yok 1 e satalım sirtimda tasirim yok ondan iyi oynarım gibi komik cümleler kullanmamaya devam edecegim
senin kacarın yok

hertürlü banlanacan dostum

Ocak işi kolpadır. Ayrıca 130 milyonun 75'e inmesini istemiş bu bizlik birşey değil ki Napoli-Osimhen arasında. Adamlar bunu kabul edecek olsa zaten şimdiye satmışlardı.

Belkide 100 milyon diye diretecek Napoli özellikle burada performans verirse neden ucuza bıraksın ? 1 yıl oynar

Sonra nolcak Lig gitcek, Avrupa gitcek, 4 ay Osimhen izleyecez tek kazancımız bu olacak.

Yav niye gitsin, benim Avrupa umudum yok bir kere, onu geçtim, başımızdakine prime Barça versen avrupada iş yapamaz, lig de gitmez, zaten seviye çok düşük

Osimhen için 10 milyon ceza ve Araplara gidemez koyalım; Avrupa kolay kolay çıkmaz o paralara

Napoli başkanına 10 atesleriz vurdurur osimheni ocakta yollatmaz herif tek kalemde üstünü çizmiş adamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt