Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyonluğa gidersek buradaki atmosferi ve sevgiyi görürse osimhen lig sonuna kadar bence gitmez....ben bu habere inanmıyorum..75 milyona kimse osimheni gibi bir adamı vermez...napoli asla bonserviste indirim yapmaz...

Önümüzde ki maçın arenada olması çok iyi, adam ilk macına Sivas deplasmanında çıksa ömürlük bir travma yaşardı burası hangi gezegen diye

130 milyon cikis maddesi degismez ise kimse ocakta o parayi odeyip alamaz avrupa futbolunda o parayi verecek takim yok rahat olun

Bana sanki zaniolodaki gibi her şey önceden ayarlanmış gibi geldi
Senaryom şöyle
Oyuncu kesin ayrılmak istiyor
Napoli ise baskıdan dolayı büyük bir takıma belli bir rakamın altına veremiyor
Bu işleri daha önce de yapmış becerikli bir menajer de ben çözerim, ocaka kadar şu kulübü ayarlayacağım, ocakta da istediğin yere gidersin diyor gibi bir senaryo
Zaniolo da daha gelmeden sezon sonu ayrılacağı çok belliydi

Kerem kaynak yarattı sağolsun
bahsedilen transferlere yetmesi mümkün değil - bu ek kaynak nerden açıldı - ya da neden buralara kadar tıkalı kaldı...

Rabiot : 7+7 kafasında - söylenene göre 1 SENELİK
Oshimen : 10 M maaş - kira bedeli yok
Jakobs : 1M + 7M opsiyon - 1+4 Yıl kontrat durumu
Arias / Kostic miydi adını unuttum adamın : ? Maliyet
tahminen sergio fesih - 5 -6 M EU orası
Dubois : fesih...

mümkün değil keremden gelcek 11 ya da 12 M nun bunları süspanse edecek limiti açması.

Sorum: NERDEYDİNİZ - sezonda liginde sounca 2 galibiyetide biz olan takıma elenmeden önce NERDEYDİNİZ...
Hocam : Madem kaynakları böyle ne kafada Oğuza +1 M , Doueye +1 M bağlatmadın madem hedef adamlardı ... Takımın darmadağan - yakında 3 forvetli takım mı izleriz korkum var

Bu planlama istediğin kadar harca bir yerde patlar - sağlıklı değil.

Ne yani madem AVL 'ye girdik - kupa kasalım kafası mıdır bu ?

BB çıkışında Florya parası daha çok rizikolu moda bürünüyor gibi yorumluyorum şu an...

20 milyon falan dese belki inanirdim da. Ama büyük takimlar bile forma satis basi 15-20% anca aliyor diye okumustum. Bize 35-40% civari pay mi verecekler?

1725303651377.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt