- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.129
- 3.923
Oha htalks 50 bin izleniyor su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haluklar olumsuz haber verir simdi acıp yayını!!Oha htalks 50 bin izleniyor su an
Valla o eleman da beni çok heyecanlandırdı araştırma yapınca Güney Amerikanin en iyisi diyorlar Sudamericana Libertodoresi kazanmış Dünya kulüpler sampiyonasi ve Copa Amerika'da final oynamış bir oyuncu.Kolombiya milli takımida bugün büyük futbol ülkelerinden bir tanesi aradığımız adam olduğunu düşünüyorum.Rabiot falan gerek yok Sara o işi yapar ariası alsınlar 10 no yapalım @Emre Zeytinli istatistşklerini paylaşmıştı galiba 2022den beri herşeyde zirvede herif
GS kulübü Osimhen gibi ortada kalmış heriflerin 6 aylık gönül eğlendirip formda kalmak için spor salonu gibi kullanacağı kadar küçük bir kulüp mü? Konuyu çarpıtmadan bu soruyu kısaca yanıtlarsan sevinirimHavalısın
12 + 2 ama sanki tribünde oturan sayısı artabileceğinden bahsediliyor.bu arada ligde kadroya 12 yabancı alabiliyoruz değil mi
4 Eylül 'e kadar süre istemiş zaten avrupada listelerin verilme tarihi.Muhtemelen bizi bekletmek ister bizim de liste vermemiz lazım. Rabyo işi yaş gibi. Mc kinne ya da chukuawemke ismi salladım biraz işte o
12 + 2 ama sanki tribünde oturan sayısı artabileceğinden bahsediliyor.