Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi-Osimhen üstüne Taliscayı neremize sokacağız acaba? Artık hammal adamlar lazım 1-2 tane
Ben de merak etmekteyim. Torreira'nın yanına prime Makalele, Essien falan aldık da haberim mi yok?

Talisca, Ziyech takası olursa makul belki ama diğer türlü soru işareti

Osimhen Florya suyunu içtikten sonra Mayıs ayında damarımı kesseniz sarı kırmızı akar Napoli başkanı sal beni kel...

10 senedir profesyonel futbol oynamayan adamı da almayın ne güzel Osimhen almışken bok etmeyin her şeyi

3 aylık topçu mu alınır yav yemişim ocakta gelecek 3-5 milyonunu. Sözleşmesi bitene kadar kontrol bizde olmalı

Levent tüzemen yayında araplar ziyecç talisca takası yapılacak diye haber yapıyorlar ama teyit edemedim demişti

Talisca işi hikaye. Sara’dan umudum var en azından pas atmasını biliyor. Jelert’le Jakobs çok fena balon çıkacakmış gibi hissediyorum. Umarım yanılırım

Ocak ayında kimse o paralara çıkmaz rahatta kalın geçen sezon devre arası o kadar yüksek bütçelere fazla çıkılmıyor.
Baba hayırlısı demek gerek hiç belli olmaz adamlar boeyi aldı gitti izledik kaldık bizde ihtiyaç talep arz meselesi bakalım o zamana kadar neler olacak

Talisca gayette iyi olur kiralık olarak tabi, burun kıvırma ya gerek yok , Martens 40, Ziyech gidecek diyorlar , Kerem zaten gitti

ismimi Kadir Ornstein olarak revize edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt