Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jakops 10 m toplam bonservis haberi çıktığında 3 günde sindirdim şimdi 2 m maaş veriyormuşuz inanılmaz gerçekten . 2 m maaş sol beke veriyorsak samimi söylüyorum barış alper falan 3 4 m maaş almalı hatta abdulkerimin 1 m olan maaşını 2 m falan yapmak lazım . 2 m maaş alan sol beki elden çıkarmamız imkansız eğer bir boey değilse

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 numarayı ne yapacağız

hem de koşmayanını

galatasaray taraftarı artık 2. sınıf avrupa takımlarının 3 4 atmasından keyif alıyor herhalde

10 numarayi ne mi yapcaz? Iki sezondur Mertens'i ne yapiyorsak onu.

Kaldi ki takimda kanat kalmadi. Koy 10 numaranin arkasina 3 tane ortasaha tamamdir.

Icardi----Osimhen

-----Talisca--------

Sara---Torreira--Kaan

-----------------------

Abi ben bu saatten sonra kuzey Afrika ülkelerinden topçu felan istemiyorum sisteme uymazlar hayırsızlar vs. Vs. Mustafa Mohammed hariç
Kuzey Afrikalı,Ortadoğulu oyuncular Türkler gibidir , defalarca yazıldı burda , müthiş yetenekli topçular çıkar ama iş ahlakı yok , tek sezonluk performansları olur fbnin Amrabatı gibi 😉

Yönetimin ve hocanın çok büyük hataları var ama bu onlardan biri değil bana göre
Ya ödenecek para düzgün bir miktar olursa doğru olur, oyuncuyu da motive eder ama Ocak'ta gitmek için çoktan birileriyle anlaşmışsa ve kendini sakına sakına idare edecekse, sonucunda da elimize cüzi bir ücret geçip devre ortası plan değiştirmek durumunda kalırsak saçma bir iş.

iyi oyun oynama ihtimalimiz yok bu arada

icardi wanda yengemle barışana kadar gelmesin yani mayısa kadar

Talisca mı
10 forma dağıtırım arkadaş

adnan polat sponsorluğunda ziyech+7 milyon euro teklif ettiğimiz söylenen futbolcu.

gs sözlükte talisca için bunu yazmışlar

Jakobsu izleyen, takip eden var mi? acikcasi hic alici gözüyle izlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt