Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.964
- 13.852
- 1.398
sen istedin diye yazdım bana kalsa talisca bedava olsa istemiyorum ziyech gitsin para alalım daha temiz iş olur20 verdiğin adam yok ha
süper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen istedin diye yazdım bana kalsa talisca bedava olsa istemiyorum ziyech gitsin para alalım daha temiz iş olur20 verdiğin adam yok ha
süper
süpersin renktassen istedin diye yazdım bana kalsa talisca bedava olsa istemiyorum ziyech gitsin para alalım daha temiz iş olur
Noluyor lanhaluck: bu gece uçak gelmeyebilir
U20 dünya kupasında izlemiştir.Reis ne ara izledin championshipe kiralamislar habire
Jakops' u sol stoper yapınca oluyor; Jelert sağ, Barış sol full wing.3'lü oynayınca ya 10'ar milyonluk beklerden biri ya da barış alper dışarda kalıyo. siz nası kuruyonuz kadroyu.
ona ihtiyaç mı var yav.Here we go gelsin de yatıp uyuyalım yaw yarın iş güç var hade
havaalanı kapanıyor ne lanHaluk Yürekli: "Osimhen'in bu gece gelmeme ihtimali var. Napoli'deki havalimanı 23'te kapanıyor. Teyide muhtaç bilgi. Planlanan uçuş saati 22 idi. Hala kalkış gerçekleşmedi. 15 dakika içinde uçak kalkarsa bu gece gelebilir. Kalkmazsa yarın gelebilir."