Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.742
- 94.852
- 4.978
Kere
Hakan çalhan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kere
Hakan çalhan
AWB için uğraşırdımOrta sahaya Bissouma, kaleye Petrovic, kanat için Sancho veya Antony yada daha ucuza Eden Zeghrova.
Singo'yu da alabiliriz direk denildiği kadar iyiyse.AWB için uğraşırdım
Gelmez abvAWB için uğraşırdım
sadece videolardan izledim gerçekten bizim bir zamanlar sağ bekte hollandalı van gomel mi ne o vardı onun gibi güçlü ama ondan daha hızlı biri ona benzettimSingo'yu da alabiliriz direk denildiği kadar iyiyse.
ne bela okuyorsun beyfendi?Gelmez abv
çok para istiyorlar gibi ya onun için 15-20 neyse de konuşulduğu gibi 30-40 bandı çok abartı geldiSingo'yu da alabiliriz direk denildiği kadar iyiyse.
Maximin ana plan oyuncusu değildi ya. Kerem muhtemelen ana plan oyuncusu olacak.Tadicle Kerem kıyaslanmaz Tadic rolünü verecek birini almaları gerekiyor.
Maximin ile kıyaslanır Kerem.
Tadic rolünü mevcut takımlarında bir ihtimal o da belki İrfan karşılayabilir.
Değer verdik yeteri kadarne bela okuyorsun beyfendi?
30-40 istendiğini sanmıyorum ilk başta 25 deniyordu o parayı versen alma şansın vardır herhalde.çok para istiyorlar gibi ya onun için 15-20 neyse de konuşulduğu gibi 30-40 bandı çok abartı geldi
Çocuk eleştirmemiş bence de doğruları söylemişEn iyisine de şans vermiyorsun, söylediği doğru.
Ana plan oyuncusu diye alındı ben planlama özelinde söylüyorum.Maximin ana plan oyuncusu değildi ya. Kerem muhtemelen ana plan oyuncusu olacak.
Tadic/Kerem oyuncu profilleri tabiki farklı ama verecekleri stats açısından baktım ben olaya bire bir.
Inandirici degildi acikcasi10 milyon istiyorduk güya, 3'ten kapıyı açtılar ve razı mı olduk Morata için?
Son haftaya kadar bize teklif bile verilmemiş yazılanlara göre. Öyle 5-6 verildi reddedildi diye bol keseden yazıyorlardı.Inandirici degildi acikcasi
6 zorlanip bir seye ikna olacaklar iste
Isak- Liverpool işi yakındır.
Danimarka ikinci liginde tutunamayan adam bize sallıyor.