Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Abi acil ndicka ve zekiyi indirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zekinile olacak iş değil yav. Defansı iyi biri lazimAbi acil ndicka ve zekiyi indirin
Zekiyi kaç kere izledin savunması gayet sağlam zekininZekinile olacak iş değil yav. Defansı iyi biri lazim
İşte korkulan buydu , fırsat olarak donna ve ederson bekliyoruzSimdi bu rahat galibiyetten sonra yönetim iyiiice rahatlamis gevsemistir. Eylule kadar kesin bekleriz artik
Günay harbiden kral adam bize böyle adamlar lazım.
Çok kez izledim. Hele milli takımda izledim defansı komedi. Bizim oynadığımız oyunda hiç uygun degilZekiyi kaç kere izledin savunması gayet sağlam zekinin
Tarık camdal gibi olmasın sonra
Enver de mi..olur heriften...erenin arkasina çok kactiHerifi 1 kez izledik sadece ilk vibei guzel bence.. Tabi sonrasini bilemeyiz belki adini bile unuturuz ..Yasi 21 mis mucadele gucu de yuksek Sane gibi heriften omuz omuza too aliyor dikkatimi cekti
Erene aynıları deniyordu, zekinin savunması erenin bir tık üstüÇok kez izledim. Hele milli takımda izledim defansı komedi. Bizim oynadığımız oyunda hiç uygun degil
Bu Kaanın en iyi olduğu yer ortasaha hep öyleydi gittik sağbek yaptık 2 senedir. Stoper rotasyonuna da girmesin Arda bundan iyi.Saqa gibi