Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam carlos solerle beraber alırım asensioyu.ya da paquetayi 1 sene kiralarim

Ederson
Boey - Davinson - Abdül - Eren
Torreira - Sara
Sane - İcardi - Barış
Osi​

2021 yılında göreve gelen 44 yaşındaki Krösche, Frankfurt'ta yalnızca 4 yıl içinde adeta devrim yaptı. 2021'den bu yana kulüp, oyuncu satışlarından 455 milyon avro gelir elde etti. Bu rakamın 340 milyon avrosu son iki sezonda kazanıldı.. yine ucuza 4-5 e genç oyuncu almış 10 numara.. model parasal kazanç noktasında çok iyi duruyor da kupalar?!?
Frankfurtun olay başarı değil karanlık ilişki ağı.
1 sezon istatistik yaptı diye 80-90-110 milyon basıyorlar adamlara.
Barış adamlarda olsa 200 isterlerdi veren de çıkardı bütün büyük takımlar güya peşlerinde olurdu. Sende olunca 30 bile vermiyorlar.
Frankfurt başarısı, atalanta bilmem nesi gibi hikayelere inanmıyorum artık.
Paranı akması isteniyor ve bir yerlere doğru akıyor.
Bonservissiz aldıkları oyuncuyu 2. sezonunda az bişe parları diye 80 verilen dünyada, aynı ligde benzer performans gösterip bir tarafını yırtıp kendini gösteren diğer oyunculara verilmediği bir ortam var.
Bir zamanlar benzer işleri felix, griezman gibi oyuncularla yaptılar.

Hala götzenin oynadığı, forvetinde bats olan takımın sattığı oyuncular şüphe ile yaklaşılmalı. Var bir dümen

Sane'nin dun kac tane asisti gitti ? Manyak bir herif aldik yunus bay kerem dahil dikine bu kadar iyi gidebilen topcumuz olmadi cok uzun suredir.. Muhtesem oynadi diye bir iddam yok ama birkac sekans beni cok heyecanlandirdi ..

Bir pozisyonda topu alıp içeri doğru yardırmaya başladı ortasahadan o sane'nin en büyük skillerinden biri bayern ve city'de çok yapardı bunu, kitli maçlarda inanılmaz işimizi görecek.

Gaziantep maçını ölçü olarak almak hata olur ligde zaten 3-4 takım dışında doğru düzgün bir takım yok. Bizim şampiyonlar liginde iyi sonuçlar alabilmemiz için mutlaka iyi bir sol ayaklı stoper ve yine hızlı bir sağbeke ihtiyacımız var. Hatta Lemina ve Tor olmadığı anda yedeklerinin Kaan ve Berkan olduğunu unutmayalım. Lig için evet fersah fersah iyi bir kadro ama şampiyonlar ligi için hala yetersiz bir kadromuz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt