- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Ortasaha ve 10 numara eksikOlacak zamanla Sane de herseyi muhtesem yapmadi dun ama bu takim cok can yakacak gibi duruyor sergi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasaha ve 10 numara eksikOlacak zamanla Sane de herseyi muhtesem yapmadi dun ama bu takim cok can yakacak gibi duruyor sergi
Frankfurtun olay başarı değil karanlık ilişki ağı.2021 yılında göreve gelen 44 yaşındaki Krösche, Frankfurt'ta yalnızca 4 yıl içinde adeta devrim yaptı. 2021'den bu yana kulüp, oyuncu satışlarından 455 milyon avro gelir elde etti. Bu rakamın 340 milyon avrosu son iki sezonda kazanıldı.. yine ucuza 4-5 e genç oyuncu almış 10 numara.. model parasal kazanç noktasında çok iyi duruyor da kupalar?!?
olma ihtimali %5 filanEderson
Boey - Davinson - Abdül - Eren
Torreira - İlkay - Sara
Sane - Osi - Barış
%90 böyle olur
Geçen hafta izledim ya. Altıma sıçtım müthiş olmuş.Şahan’ın yaman kerata’yı dinlediniz mi

A.kerim antep karşısında bile sırıttı..Ederson
Boey - Davinson - Abdül - Eren
Torreira - İlkay - Sara
Sane - Osi - Barış
%90 böyle olur
Sane'nin dun kac tane asisti gitti ? Manyak bir herif aldik yunus bay kerem dahil dikine bu kadar iyi gidebilen topcumuz olmadi cok uzun suredir.. Muhtesem oynadi diye bir iddam yok ama birkac sekans beni cok heyecanlandirdi ..
Transfer olursa bonservisten kesecekler iste, bosuna bukadar bekletmediler bunu.Kaleciye 8 maaş mı verilir ya Domaluma ya da Kurtua değilse
Aptallığın da bir sınırı var artık