Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış harper satılmamalıdır

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk'nin erteleme istemesi gerçekten çok mantıksızdı. Play off'ta isteselerdi bari oradaki rakipleri profesyonel ve daha zorlu burada zaten ilk maçtan aldın turu ama sırf transferleri hazır değil diye istediler ligte puan kaybı olmasın diye.
Üç takmda içerde oynuyorken erteleme olması büyük rezillik.Sezon başı en önemli şey maç temposu oluşturmaktır.Feyonord deplasmana gelecek maç yaptı.

Lammens tamamen 20 milyon teklife bakar. John Victor'da 8 milyona satmışlardı 1 hafta önce o paraya biz de alabiliriz gayet. Safanov ise şu an en kolay isim olarak görülüyor şartlara göre.
parayı verdikten sonra kaleci çok zaten 15 teklife baksak ederson da gelir de vermiyoruz işte.Regen jefferson ve Safanov hakkında da hiçbir fikrim yok

Tff playoff maçlarını da erteleme tüm maçları kazanırsak 12 puan farkla başlamış olacağız. Saçma sapan kararlar.

parayı verdikten sonra kaleci çok zaten 15 teklife baksak ederson da gelir de vermiyoruz işte.Regen jefferson ve Safanov hakkında da hiçbir fikrim yok
Ederson'da maaşta yüksek olduğu için o kadar bonservis verilmiyor bence ama hoca Ederson kadar isteseydi Lammens'e o bonservis verilirdi zira maaşı uygun olacak son durumda o olsun denirse verebiliriz bence.

Barış zaten nadide bir futbolcu. Ben muadili futbolcu bilmiyorum. O yüzden satılmamalı. Gerekirse verirsin heyvan gibi mayış, takımında tutarsın. Bazı oyuncular vardır satılmamalıdır.

Misal Barcelona zamanında Messi'yi istese öyle bir fiyata satardı ki, yani... Ama Messi işte, satmamalısın.

Benzer mantık, Barış = Messi demiyorum ama bizim için o kadar önemli bir futbolcu.

Benim aklıma gelen en yakın muadili Perisic herhalde, ki o da ne kadar benzer tartışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt